Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Με δωροεπιταγές για ηλεκτρονικά είδη επιβραβεύει και φέτος αριστούχους μαθητές και φοιτητές η ΔΕΗ

Ηθικούς επαίνους και αναμνηστικά δώρα (δωροεπιταγές για ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη) στα παιδιά των εργαζομένων αλλά και των συνταξιούχων της που διακρίθηκαν στις σπουδές τους κατά το σχολικό και ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, θα απονέμει και φέτος η ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ θα επιβραβεύσει όσα παιδιά νυν και πρώην εργαζομένων της απέκτησαν με γενικό βαθμό «Άριστα» απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου, πτυχίο AEI και ΤΕΙ, καθώς και μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο σπουδών.

Στους αριστούχους του Γυμνασίου θα δοθεί δωροεπιταγή 150 ευρώ, στους αριστούχους του Λυκείου δωροεπιταγή 250 ευρώ, ενώ οι αριστούχοι πανεπιστημιακών (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών) σπουδών.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της επιχείρησης, πρόκειται για συνολικά περίπου 500 παιδιά (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών των εργαζομένων στη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και τη Λιγνιτική Μελίτης). 
Για την προμήθεια των δωροεπιταγών, οι οποίες μπορεί να είναι και σε μορφή voucher (κουπόνι), η ΔΕΗ έχει προκηρύξει σχετικό ανοικτό διαγωνισμό μεταξύ των εταιρειών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με στόχο να τις παραλάβει μέσα στο καλοκαίρι.
Ο συνολικός προϋπολογισμός, κατά την εκτίμηση της επιχείρησης, όσον αφορά στη ΔΕΗ ανέρχεται σε 104.650 ευρώ, ενώ για τη Λιγντική Μελίτης και τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης σε 13.700 ευρώ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου