Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ένωσαν τις δυνάμεις τους ΠΑΟΚ και WATT+VOLT

Το project "PAOK Energy" μόλις ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρία WATT+VOLT, η οποία πρόσφατα άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην δυτική Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει διάφορα προνόμια στους οπαδούς του "δικεφάλου", τα οποία έχουν να κάνουν με μειωμένες τιμές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, αλλά και διάφορα άλλα δώρα, όπως εισιτήρια διαρκείας και υπογεγραμμένες φανέλες του ΠΑΟΚ.
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την προσεχή Πέμπτη (22/2), στο πλαίσιο των οποίων η
ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η WATT+VOLT θα ανακοινώσουν επίσης και τον τρόπο με τον οποίον θα υποστηρίξουν την προσπάθεια του Στυλιανού Μαλακόπουλου, αθλητή στίβου ΑΜΕΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"H ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η WATT+VOLT ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το νέο πρωτοποριακό επιχειρηματικό project «PAOK ENERGY». Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα WATT+VOLT στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει ειδικά προνόμια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Στο νέο κατάστημα, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στα μέσα Ιανουαρίου 2018 στην περιοχή του Ευόσμου (Αριστοτέλους 64), οι επισκέπτες απολαμβάνουν συνδυαστικά προνόμια μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Προνόμια, όπως: μειωμένη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, με πρόσθετες «εκπλήξεις» και δώρα (εισιτήρια διαρκείας, υπογεγραμμένες φανέλες από τον Μπάνε Πρέλεβιτς κ.α.) για την αγαπημένη τους ομάδα ΠΑΟΚ.
Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 19.30, προγραμματίζονται τα εγκαίνια, προκειμένου η οικογένεια του ΠΑΟΚ και της WATT+VOLT να γιορτάσουν με όλους τους φίλους αυτή την εμπορική συμφωνία. Η συγκεκριμένη βραδιά, εκτός από θετική ενέργεια, θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η WATT+VOLT αποφάσισαν να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια του Στυλιανού Μαλακόπουλου, αθλητή στίβου ΑΜΕΑ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα προσφερθεί η  απαιτούμενη, πολύτιμη ενέργεια στον νεαρό Θεσσαλονικιό αθλητή, ώστε να επιτύχει τον στόχο του και να λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.


 https://energypress.gr/news/enosan-tis-dynameis-toys-paok-kai-wattvolt

Αρχειοθήκη ιστολογίου