Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΔΕΔΔΗΕ: Ενημερωτικό δελτίο από Κ. Μασούρα


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι



Την Παρασκευή  28 /02 /2020 και ώρα: 09 .30 συνεδρίασε το Δ.Σ του ΔΕΔΔΗΕ και συζητήθηκαν τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:



1.   Διαγωνισμός αριθ. 501918/8.11.2019 για την παροχή των υπηρεσιών: «Εκτέλεση εργασιών κλαδέματος ή κοπής δέντρων που γειτνιάζουν με τα εναέρια δίκτυα Διανομής» & «Εκτέλεση εργασιών αποψίλωσης κάτω από τα σημεία ζεύξης, προστασίας και Υ/Σ του δικτύου Μ.Τ.», σε 13 διοικητικές Περιοχές της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

-Μερική ματαίωση του πιο πάνω διαγωνισμού ως προς 2 διοικητικές Περιοχές της ΔΕΔΔΗΕ               

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

-Απόρριψη οικονομικής προσφοράς.

-Επικύρωση των αποτελεσμάτων του πιο πάνω διαγωνισμού και ανάθεση της υπόψη παροχής υπηρεσιών στις λοιπές διοικητικές Περιοχές της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.

   Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:


-Τη μερική ματαίωση του διαγωνισμού αριθ.501918/8.11.2019 για την παροχή των υπηρεσιών: «Εκτέλεση εργασιών κλαδέματος ή κοπής δέντρων που γειτνιάζουν με τα εναέρια δίκτυα Διανομής» 7 «Εκτέλεση εργασιών αποψίλωσης κάτω από τα σημεία ζεύξης, προστασίας και Υ/Σ του δικτύου Μ.Τ.», σε 13 διοικητικές Περιοχές της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., για τις διοικητικές Περιοχές «ΔΠΜ-Θ/Περιοχή Καστοριάς» και «ΔΠΜ-Θ/Περιοχή Καστοριάς» και «ΔΠΝ/Περιοχή Αγ. Νικολάου», για τις οποίες δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά,

-Την απόρριψη της οικονομικής προσφοράς του οικονομικού φορέα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΝΥΧΤΑ, λόγω ουσιώδους απόκλισής της ως προς τη μορφή από τις απαιτήσεις των όρων του πιο πάνω διαγωνισμού.

-Την επικύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού αριθ. 501918/8.11.2019 για την παροχή των υπηρεσιών: «Εκτέλεση εργασιών κλαδέματος ή κοπής δέντρων που γειτνιάζουν με τα εναέρια δίκτυα Διανομής» & «Εκτέλεση εργασιών αποψίλωσης κάτω από τα σημεία ζεύξης, προστασίας και Υ/Σ του δικτύου Μ.Τ.», σε 13 διοικητικές Περιοχές της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., και την ανάδειξη ως προσωρινών αναδόχων για την ανάθεση της υπόψη παροχής υπηρεσιών, στις λοιπές 11 διοικητικές Περιοχές.

-Ότι η πιο πάνω ανάδειξη των προσωρινών αναδόχων γίνεται σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού αριθ.501918/8.11.2019 και τις προσφορές αυτών.

-Την εξουσιοδότηση του Διευθυντή της κάθε Διεύθυνσης Περιφέρειας για τον προσδιορισμό της ημερομηνίας έναρξης εργασιών των Συμβάσεων και για τη γνωστοποίηση αυτής στους αναδόχους κάθε διοικητικής Περιοχής,

-Τον ορισμό του Διευθυντή της κάθε Διεύθυνσης Περιφερείας ή, κωλυομένου τούτου, ενός εκ των Βοηθών Διευθυντών τους, για την υπογραφή, για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., των σχετικών Συβάσεων με τους υπόψη αναδόχους,

-Την εξουσιοδότηση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών ως αποφαινόμενου οργάνου για την έκδοση απόφασης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης των προσωρινών αναδόχων, είτε κατακύρωσης, είτε ματαίωσης της διαδικασίας.   

  



2.   Διαγωνισμός αριθ. ΔΥΠΜ – 502805/24.5.2019 για την προμήθεια υποβρυχίων καλωδίων Μ.Τ

    -Ματαίωση του πιο πάνω διαγωνισμού.

     Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη ματαίωση του διαγωνισμού αριθ. ΔΥΠΜ

     502805/24.5.2019 για την προμήθεια υποβρυχίων καλωδίων Μ.Τ., ενδεικτικής 

     Προϋπολογισμένης αξίας ύψους 4.654.500,00 ευρώ (συνολικής αξίας με επαύξηση 50%,

     ύψους 6.981.750,00 ευρώ), λόγω μη συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς.       



3.   Σύσταση Επιτροπής Αμοιβών και Προσλήψεων του Ν. 4643/2019 στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Συζήτηση και λήψη απόφασης.

Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ.2 του άρθρου 18 του κωδικοποιημένου Καταστατικού της Εταιρίας, στη Γενική Συνέλευση του Μετόχου της Εταιρίας, τη συγκρότηση της Επιτροπής Αμοιβών και Προσλήψεων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., αποτελούμενης εκ των εξής μη εκτελεστικών και ανεξάρτητων μελών του:

-Ηλία Παδουβά, ως Προέδρου,

-Σωκράτη Βερτέλλη, ως Μέλους και

-Ιωάννη Δημητριάδη, ως Μέλους.   

                                                 

4.   Σύσταση Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

     Συζήτηση και λήψη απόφασης.

     Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη συγκρότηση Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., αποτελούμενης εκ των εξής μη εκτελεστικών και ανξάρτητων μελών του:

-Δημητρίου Σαντιξή, ως Προέδρου,

-Χριστίνας Λάππα, ως Μέλους και

-Αικατερίνης Ονουφριάδου, ως Μέλους.


Αρχειοθήκη ιστολογίου