Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΔΕΔΔΗΕ: Ενημερωτικό από Κ. Μασούρα σχετικά με τη νέα ΕΣΣΕ

 


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την Πέμπτη  15/04/2021  και ώρα:10.00   συνεδρίασε το Δ.Σ του ΔΕΔΔΗΕ και συζητήθηκαν τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 1. Υποβολή προς έγκριση σχεδίου Επιχειρησιακής  Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. 2021 και παροχής εξουσιοδότησης στον Διευθύνοντα Σύμβουλο για την υπογραφή της με τους εκπροσώπους της ΓΕΝΟ/ΔΕΗ – ΚΗΕ και πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων.    

         Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΔΔΗΕ  αποφάσισε:

- την έγκριση του συνημμένου  στην εισήγηση αριθ. ΔΑΝΠ/7479/9.4.2021 σχεδίου Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού ΔΕΔΔΗΕ 2021,

-την εξουσιοδότηση του Διευθύνοντος Συμβούλου για την υπογραφή , ως εκπροσώπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., της πιο πάνω ΕΣΣΕ, τριετούς διάρκειας, με τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και Πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων. 


2. Υποβολή προς έγκριση αναπροσαρμογής του ποσού του ειδικού επιδόματος επιφυλακής κατ’οίκον.

          Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε:

- την έγκριση της αναπροσαρμογής  του ειδικού Επιδόματος Επιφυλακής κατ’οίκον για τους δικαιούχους μισθωτούς στα δέκα τρία ευρώ (13) ημερησίως, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που αυτό χορηγείται μέχρι σήμερα.

- τον ορισμό της ημερομηνίας έναρξης της ως άνω ρύθμισης, την πρώτη του επόμενου από τη λήψη της παρούσας απόφασης, μήνα.

- ότι η πιο πάνω ρύθμιση γίνεται από ελευθεριότητα της Εταιρείας, η οποία και διατηρεί το δικαίωμα να την ανακαλέσει ή να την τροποποιήσει, μερικά ή ολικά, κατά την κρίση της, οποτεδήποτε θα θεωρούσε τούτο σκόπιμο.    


Αρχειοθήκη ιστολογίου