Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Προβλήματα με το τροφείο

Το deienergynews αποκαλύπτει ότι σε δυσκολία βρίσκεται πλέον η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλει το τροφείο στους εργαζόμενους  λόγω του γεγονότος ότι η μισθοδοσία έχει ξεπεράσει αρκετά το όριο που είχε προϋπολογίσει η Εταιρεία αφενός λόγω των νέων προσλήψεων που ανέβασαν κι άλλο την μισθοδοσία και αφετέρου λόγω των υπερωριών (λόγω εκτάκτων καιρικών φαινομένων και φυσικών καταστροφών) και όλων εκείνων των αναγκαίων εργασιών (βάρδιες) για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας.
Το ίδιο από ότι φημολογείται θα συμβεί και τους επόμενους μήνες και στην μητρική ΔΕΗ αφού και εκεί η κατάσταση με το μισθολογικό κόστος έχει κτυπήσει
κόκκινο για παρόμοιους λόγους.
Ήδη αυτή την χρονική στιγμή γίνονται οι απαραίτητες συναντήσεις ανάμεσα στην Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΗ και της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Πάντως είναι δύσκολο λόγω της Σ.Σ.Ε. που έχει υπογραφεί να κοπεί ολόκληρο το τροφείο αλλά όμως μπορεί να μειωθεί αρκετά το προβλεπόμενο ποσό των 6 ευρώ ημερησίως μιας και αυτό το προβλέπει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

2 σχόλια:

  1. Αφού φάγανε από τούς μισθούς και τα δώρα - επιδόματα (αλήθεια μπορεί κάποιος φωστηρας να μου πει τι είμαστε τέλος πάντων δημόσια η ιδιωτική επιχείρηση) τώρα θα φάνε και από τα ψίχουλα.
    Σαν δεν ντρέπονται συνδικάτα και διοίκηση χέρι -χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού φάγανε από τούς μισθούς και τα δώρα - επιδόματα (αλήθεια μπορεί κάποιος φωστηρας να μου πει τι είμαστε τέλος πάντων δημόσια η ιδιωτική επιχείρηση) τώρα θα φάνε και από τα ψίχουλα.
    Σαν δεν ντρέπονται συνδικάτα και διοίκηση χέρι -χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου