Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Το κτήριο που στέγαζε τον ΟΠΑΠ στο Περιστέρι αγοράζει ο ΔΕΔΔΗΕ


Γιάννα Παπαδημητρίου - energypress.gr

Νέο κτήριο αποκτά ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να στεγαστούν σε αυτό κεντρικές υπηρεσίες του Διαχειριστή, με το ΔΣ της εταιρείας να εγκρίνει την επικύρωση των αποτελεσμάτων του σχετικού διαγωνισμού και να αναδεικνύει ως ανάδοχο την εταιρεία «SYNERGO Ανώνυμη Τεχνική-Οικοδομική και Εμπορική Εταιρεία», συμφερόντων Π. Συγγελίδη.

Το νέο κτήριο βρίσκεται στην οδό Λ. Κηφισού 62 στο Περιστέρι, και το τίμημα για την αγορά του ανέρχεται σε 21.520.000 ευρώ. Το κτήριο βρίσκεται κοντά στο Μετρό Σεπολίων και διαθέτει συνολική επιφάνεια περίπου 15 χιλ. τ.μ. με ωφέλιμους χώρους περίπου 9 χιλ. τ.μ.

Πρόκειται για το κτήριο που στέγαζε μέχρι το 2016 τον ΟΠΑΠ.

Το συμβόλαιο μεταξύ του ΔΕΔΔΗΕ και της αναδόχου θα υπογραφεί μετά την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου από ενεργειακή κατηγορία Γ σε Β και την προσκόμιση του σχετικού Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης κατά ΚΕΝΑΚ, το οποίο θα πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι και την 31.12.2021.

Το τελικό συμβόλαιο θα υπογραφεί αφού τα σχετικά έγγραφα τεθούν υπόψη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την μεταβίβαση του ακινήτου στον ΔΕΔΔΗΕ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου