Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που κλήθηκε να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Γενικού Γραμματέα Αθανασίου Μάστορα, ο οποίος αφήνει πλέον την ενεργή δράση λόγω συνταξιοδότησης έχοντας υπηρετήσει το σωματείο επί τριάντα χρόνια.
Το σώμα ανακήρυξε τον κ. Μάστορα επίτιμο Γραμματέα του συνδικάτου, ως ελάχιστο φόρο τιμής της πολυετούς προσφοράς του και ανέδειξε νέο Γ. Γραμματέα τον κ. Ιωάννη Σπανοδημητρίου.
Στο πρώτο Δ.Σ, με τη νέα του σύνθεση, έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα ενεργειακά ζητήματα, τόσο με τη μορφή του απολογισμού της προηγούμενης περιόδου όσο και με τη μορφή προγραμματισμού για το επόμενο διάστημα.
Η ατζέντα των ενεργειακών θεμάτων εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνει πολύ σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα για το συνδικάτο, τα οποία επηρεάζονται και διαμορφώνονται από τις τρέχουσες εξελίξεις.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, το σωματείο επιβεβαίωσε την ετοιμότητά του για κάθε μορφής διεκδίκηση και δράση που μπορεί να επιφέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μία καλύτερη συνθήκη.