Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ε.Α.Μ.Ε.: "Δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και στα ιδανικά μας"


Οι εκλογές κοινωνικοποίησης που πραγματοποιήθηκαν στις 14 & 15 Μαΐου στην ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και 16 Μαΐου στον ΑΔΜΗΕ ανέδειξαν, τους εκπροσώπους εργαζομένων στα διοικητικά μας συμβούλια.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους, που με το ψηφοδέλτιο του Ε.Α.Μ.Ε. για τον ΔΕΔΔΗΕ και τα ψηφοδέλτια συνεργασία για την ΔΕΗ και συνεργασία για τον ΑΔΜΗΕ, μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε πιστοί  στις αρχές και στα ιδανικά μας, δίπλα στον κάθε εργαζόμενο και την επόμενη μέρα, προτάσσοντας την συλλογικότητα την κοινωνική αλληλεγγύη και την αξιοπιστία που μας χαρακτηρίζει.

Η εκπροσώπηση των εργαζομένων στα διοικητικά συμβούλια του ομίλου, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο είναι καθήκον, καθώς προτάσσει για τους εκλεγμένους συναδέλφους τόσο την προάσπιση των εργαζομένων όσο και τα συμφέροντα της επιχείρησης,  διατηρώντας τον θεσμό σε υψηλό επίπεδο, στην θέση που του αρμόζει και θέλουμε να τους ευχηθούμε καλή δύναμη.
Οι διαδικασίες, τα ζητήματα καθώς και οι αποφάσεις που θα λαμβάνονται θα τις παρακολουθούμε στενά, επισημαίνοντας τυχόν αδυναμίες, κάνοντας αυστηρή εποικοδομητική κριτική σε λάθη, σκοπιμότητες ή παραλήψεις όπου και όποτε  εντοπίζουμε.
Όσο δε αφορά ορισμένους που επιστρατεύοντας λύκους, κοράκια κλπ, για να δικαιολογήσουν όσα δεν δικαιολογούνται τους διαβεβαιώνουμε ότι εμείς θα εξακολουθήσουμε την καλόπιστη κριτική και δεν θα πάψουμε να τους θέτουμε στην κρίση  των συναδέλφων, μη ξεχνώντας ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Α.Μ.Ε.  Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου