Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Πολυτεχνικής Σχολής στο Κέντρο Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων της ΔΕΗ

politikoimixanikoi


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με πρωτοβουλία της Πολυτεχνικής Σχολής και στο πλαίσιο των field trips που πραγματοποιεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, διοργάνωσε εκπαιδευτική επίσκεψη στο διεθνών προδιαγραφών Κέντρο Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ στην Κάντζα.
Φοιτητές από τα Τμήματα Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια δοκιμών και στο Κέντρο Ελέγχου Δοκιμών. Παράλληλα, συζήτησαν με τους επικεφαλής και το προσωπικό των εργαστηρίων Υψηλών Τάσεων, Ηλεκτρολογικών Ελέγχων και Ηλεκτρικών Μετρήσεων, Αναλυτικής Χημείας, Αντοχής Υλικών, Σκυροδέματος.

Η εμπειρία αποδείχθηκε πολύτιμη τόσο για τους φοιτητές, όσο και για τους συνοδούς-καθηγητές, καθώς αμφότεροι είχαν την ευκαιρία παρακολούθησαν από κοντά διαδικασίες ελέγχου υλικών σε μικρή αλλά και μεγάλη κλίμακα σε ένα κέντρο με διεθνείς αναγνωρίσεις και πιστοποιήσεις.





Η επίσκεψη οργανώθηκε από τους υπεύθυνους των προγραμμάτων σπουδών Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων/Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Χλιβερό Γεώργιο και Πολιτικών Μηχανικών, Δημολίτσα Ιωάννη του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με την συνεργασία του Τομεάρχη Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών του ΚΔΕΠ, Παπαδόπουλο Αναστάσιο.
Υπενθυμίζουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει, συστηματικά, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, συμπληρωματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις με στόχο την ενημέρωση των φοιτητών για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου τους, την ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, καθώς και την επαφή με νέα ερεθίσματα και επαγγελματίες που αφενός, διευρύνουν τον τρόπο σκέψης τους και, αφετέρου, συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός δικτύου επαφών.



mitropolitiko.edu.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου