Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δέσμευση Σκουρλέτη για ευνοϊκές ρυθμίσεις για οφειλές από αγροτικό ρεύμα

Τη δέσμευση του υπουργού ΠΕΝ, Π. Σκουρλέτη, ότι θα ισχύσουν και για τους αγρότες που έχουν οφειλές προς τη ΔΕΗ οι ευνοϊκές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν για τους οικιακούς καταναλωτές, εξασφάλισε ο Λαρισαίος βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος.
Όπως ανακοινώθηκε, «με πρωτοβουλία του Λαρισαίου βουλευτή πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με το αγροτικό ρεύμα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και της μείωσης του κόστους παραγωγής ο βουλευτής ζήτησε και συζήτησε με τον αρμόδιο υπουργό ειδικές και άμεσες ρυθμίσεις για την ελάφρυνση των αγροτών. Η μείωση του κόστους παραγωγής σε συνδυασμό με την παραχώρηση των ανεκμετάλλευτων δημόσιων γαιών είναι ένα..
χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του μικρού και μεσαίου αγρότη.
Από την πλευρά του, ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι για τους αγρότες οι οποίοι έχουν οφειλές στα αγροτικά τιμολόγια της ΔΕΗ θα ισχύσει ό,τι και στα οικιακά, δηλαδή θα δίνεται η δυνατότητα διακανονισμού καταβάλλοντας αρχικά το 10% της οφειλής ως προκαταβολή και έπειτα ρύθμιση 36 δόσεων, ενώ πρότεινε για όσους είναι καλοπληρωτές 10% έκπτωση στα τιμολόγια».

 http://energypress.gr/news/desmeysi-skoyrleti-gia-eynoikes-rythmiseis-gia-ofeiles-apo-agrotiko-reyma

Αρχειοθήκη ιστολογίου