Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΕΤΕ/ΔΕΗ: Ο Νόμος θα μείνει στα χαρτιά

Κλιμάκιο της ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ επισκέφθηκε τους εργαζόμενους στον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ και τους ενημέρωσε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.
 Τόσο ο Πρόεδρος Κ. Μανιάτης όσο και ο Γ. Γραμματέας Στ. Κουνούκλας τόνισαν ότι αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά και δεν πρόκειται να υλοποιηθούν τα σχέδια της Κυβέρνησης αλλά  και της διοίκησης για το ξεπούλημα των πιο παραγωγικών Μονάδων της Επιχείρησης.
 Το Προεδρείο του Σωματείου στη συνέχεια επισήμανε και κάλεσε όλους τους δικηγορικούς συλλόγους , ιδιαίτερα σε Φλώρινα και Αρκαδία να προσφέρουν με τις σημαντικές γνώσεις  που διαθέτουν,  νέο αέρα στον αγώνα που συνεχίζεται αδιάκοπα με συνεχείς καταλήψεις και με δυναμικές  αγωνιστικές δράσεις. Η
συνεισφορά των νομικών γνώσεων τους στην δικαίωση του αγώνα μας θα είναι μία θετική και φιλεργατική εξέλιξη. Παράλληλα θα προστατεύσει τους εργαζόμενους που απασχολούνται στις υπό πώληση Λιγνιτικές Μονάδες και Ορυχεία να γίνουν έρμαια και θύματα στα σχέδια των  ιδιωτών επενδυτών.
 Η ΕΤΕ/ΔΕΗ θα συνεχίσει να αντιστέκεται στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και θα εμποδίσει με κάθε μέσο, όσους οδηγούν σε μαρασμό τις τοπικές κοινωνίες και μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε προϊόν κερδοσκοπίας.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου