Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για το βίντεο με την ομάδα ξένων παραγωγών οπτικοακουστικού υλικού που μπήκαν στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας


Το θέμα που εντόπισε στο youtube και παρουσίασε το kozan.gr (διαβάστε εδώ σχετικά), κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, δηλώνοντας τα ακόλουθα:
 «Πρόκειται για μία παράνομη πράξη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άδεια για είσοδο. Πρέπει να διερευνηθεί τι έχει συμβεί. Προκαλεί εντύπωση η άνεση των κινήσεών τους και η επιλογή τους να μπουν από  την πίσω πλευρά, γεγονός που, προσωπικά, μου αφήνει υπόνοιες μιας σχετικής πληροφόρησης, που πρέπει να είχαν και σχετίζεται με την ημερομηνία της «επίσκεψής» τους (1/4/2017, ημέρα Σάββατο). Είναι σοβαρό ζήτημα του πως κάποιοι μπαίνουν και πως κινούνται μέσα σε τέτοιες
εγκαταστάσεις, είτε με άδεια, είτε χωρίς άδεια. Προφανώς το θέμα έχει να κάνει τόσο με την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, όσο και των ανθρώπων που εισέρχονται, χωρίς άδεια, σε αυτές. Σε ό,τι αφορά το άτομο που παρουσιάζεται να κοιμάται(;) δεν έχω την αίσθηση ότι είναι φύλακας εγκαταστάσεων, διότι σε αυτό το σταθμό δεν έχει μείνει μόνο το προσωπικό της φύλαξης. 
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δούμε τι έχει γίνει και πως αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν εκεί μέσα. Είναι ένα γεγονός που δεν το πήρε κανείς χαμπάρι και πρέπει να δούμε το ζήτημα γενικότερα».

kozan.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου