Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο... υπάλληλος της ΔΕΗ ήταν απατεώνας!




Απατεώνας ολκής αποδείχτηκε 38χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Ο 38χρονος πήγε, χθες (26-01-2018) το πρωί σε καφέ στη Σταυρούπολη, με συνεργό του και προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Είπαν στον ιδιοκτήτη του καφέ ότι είναι υπαίριος ρευματοκλοπής και του πήραν 150 ευρώ, ώστε να... συμπληρώσουν όλα τα χαρτιά, για να μην υπάρχουν συνέπειες σε βάρος του επιχειρηματία.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, όμως, ο 38χρονος αποδείχτηκε άπληστος: Επικοινώνησε και πάλι με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και του ζήτησε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τη διευθέτηση της υπόθεσης! Ο ιδιοκτήτης του καφέ κατάλαβε πως "κάτι" δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την αστυνομία, αφού έκλεισε ραντεβού με τον... "υπάλληλο" της ΔΕΗ.

Στο ραντεβού εμφανίστηκαν μαζί του αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη. Με βάση τα στοιχεία που αυτός έδωσε στην προανάκριση, αναζητούν και το συνεργό του. Εξετάζουν, επίσης, το ενδεχόμενο οι δυο δράστες να έχουν διαπράξει παρόμοια απάτη και στο παρελθόν.

Όσο για τον δράση, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δυο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών και εννέα μηνών για απάτη κατ’ εξακολούθηση και σωματικές βλάβες από αμέλεια, καθώς και δυο αποφάσεις του Στρατοδικείου Αθηνών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών για λιποταξία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 

Αρχειοθήκη ιστολογίου