Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ...



ΑΠΟΦΑΣΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΔΡΟΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ


Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α      Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ
 Της  με   αριθ.  3  από    9   Μαρτίου  2016   συνεδρίασης
     του  Δημοτικού    Συμβουλίου   Καρύστου

AΡΙΘ.  ΑΠΟΦΑΣΗΣ:     37/2016                                       Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
                                                                                                       
«Διαμαρτυρία για την μετάθεση του Τοπικού Συμβούλου Καρύστου, Δρόσου Κωνσταντίνου εκτός των ορίων του Δήμου Καρύστου»

      ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :    37/2016


     ΘΕΜΑ:  ΕΚΤΑΚΤΟ 1ο «Διαμαρτυρία για την μετάθεση του Τοπικού Συμβούλου Καρύστου, Δρόσου Κωνσταντίνου εκτός των ορίων του Δήμου Καρύστου».


Ο Πρόεδρος  του Δημοτικού  Συμβουλίου  εισηγούμενος  το 1ο ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα εκτός της ημερήσιας διάταξης, έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την υπ’αριθ. 5/2016  Κοινή Απόφαση, Δ/ντος  Συμβούλου  ΔΕΗ Α.Ε.  και Δ/ντος  Συμβούλου  ΔΕΗ Ανανεώσιμες  Α.Ε., με την οποία ανακαλείται η διάθεση στη ΔΕΗ..
Ανανεώσιμες Α.Ε. και επαναφέρεται στη ΔΕΗ  Α.Ε. ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου κ.  Δρόσος Κωνσταντίνος. Ο κ. Δρόσος Κων/νος με αυτή την απόφαση θα πρέπει να μετατεθεί από το Αιολικό Πάρκο Μαρμαρίου όπου εργαζόταν, εκτός των ορίων του Δήμου μας παρότι αυτό απαγορεύεται   από την κείμενη νομοθεσία (παρ.7 του άρθρου 93 του Ν.3852/2010 όπως  αντικαταστάθηκε από την παρ.2 του άρθρου 7 του Ν.4071/2012). Επίσης επισημαίνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για την εγκατάσταση νέων Ανεμογεννητριών στο συγκεκριμένο πάρκο.




     Προτείνουμε να γίνει διαμαρτυρία για την μετάθεση του ανωτέρω Τοπικού Συμβούλου διότι έτσι δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του ως αιρετός.



Ο Πρόεδρος  κάλεσε  το  Δημ.  Συμβούλιο  να  αποφασίσει σχετικά .

………………………………………………………………………………………..

    Το  Δημοτικό  Συμβούλιο  αφού άκουσε την εισήγηση του Προέδρου, έλαβε υπόψη του  τις διατάξεις  παρ.7 του άρθρου 93 του Ν.3852/2010 όπως  αντικαταστάθηκε από την παρ.2 του άρθρου 7 του Ν.4071/2012, μετά από διαλογική   συζήτηση,    ο μ ό φ ω ν α



                                                          Α    Π   Ο   Φ   Α  Σ   Ι   Ζ  Ε   Ι



      Διαμαρτυρόμαστε  και καταδικάζουμε την παράνομη και απαράδεκτη  υπ’αριθ. 5/2016    Κοινή Απόφαση, Δ/ντος  Συμβούλου  ΔΕΗ Α.Ε.  και Δ/ντος  Συμβούλου  ΔΕΗ Ανανεώσιμες  Α.Ε., να απομακρυνθεί   ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου κος  Δρόσος Κωνσταντίνος, από το Αιολικό Πάρκο Μαρμαρίου όπου και εργαζότανε, εκτός των ορίων του Δήμου μας παρότι αυτό απαγορεύεται   από την κείμενη νομοθεσία (παρ.7 του άρθρου 93 του Ν.3852/2010 όπως  αντικαταστάθηκε από την παρ.2 του άρθρου 7 του Ν.4071/2012) και εφόσον  βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για εγκατάσταση νέων Ανεμογεννητριών στο συγκεκριμένο πάρκο.

      Αναμένουμε την επιστροφή του στο Α/Π Μαρμαρίου ή εντός  των ορίων του Δήμου Καρύστου όπως ρητά λέει ο νόμος  για να μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα του στην Δημοτική Κοινότητα  Καρύστου και το ταχύτερο δυνατόν  η ΔΕΗ Ανανεώσιμες να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να απομακρυνθούν οι τσιμεντένιες βάσεις, (κουφάρια από εκατοντάδες κυβικά μπετόν) , που έχουν «ξεχαστεί» στο έδαφος μετά την απομάκρυνση των 17 παλαιών Α/Γ άνωθεν του Μαρμαρίου.

     Η διαμαρτυρία  να γίνει προς τις αρμόδιες υπηρεσίες  (ΔΕΗ Α.Ε, ΔΕΗ Ανανεώσιμες, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας )  ώστε να προβούν στις όποιες νόμιμες ενέργειες. 





      Η  απόφαση αυτή  έλαβε αύξοντα  αριθμό     37/2016.





Ακριβές  Αντίγραφο 

Κάρυστος   αυθημερόν

        Ο   Πρόεδρος                                                  





 ΒΟΣΣΟΣ  ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ        

Επισης για να διαβασετε περισσοτερα πατηστε  εδω

Αρχειοθήκη ιστολογίου