Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους στον ΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης

Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους στον  ΔΕΔΔΗΕ ΜεγαλόποληςΣτις 15 Αυγούστου είχαμε μια βλάβη στην γραμμή μεταφοράς μέσης τάσης που τροφοδοτεί την Μεγαλόπολη αλλά και τα χωριά μέχρι Ίσαρη, Βάστα, Παραδείσια και όλη την ευρύτερη περιοχή.
Η διακοπή ρεύματος δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα σε όλη την περιοχή που είναι γεμάτη από κόσμο λόγω των ημερών αλλά και σε επαγγελματίες.
Εκείνη την στιγμή είχε βάρδια στον ΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης μόνο ένας τεχνίτης λόγω των γνωστών προβλημάτων.. έλλειψης τεχνικού προσωπικού. Αμέσως καλέστηκαν από το ρεπό τους και ανέλαβαν υπηρεσία ένας ακόμα τεχνίτης και ο εργοδηγός του συνεργείου βλαβών του πρακτορείου Μεγαλόπολης.
Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ κατάφεραν να εντοπίσουν ένα πεσμένο δένδρο στην γραμμή μεταφοράς ρεύματος και να αποκαταστήσουν την ομαλή ηλεκτροδότηση στην περιοχή.
Αν λάβουμε υπόψιν μας το πολύ μεγάλο μήκος της γραμμής και την φύση της βλάβης , το συνεργείο κατάφερε να επαναφέρει το πολύτιμο αγαθό που λέγεται ηλεκτρικό ρεύμα σε χρόνο ρεκόρ.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι παλεύουν με άσχημες καιρικές συνθήκες και με μεγάλες ελλείψεις για να έχουμε όλοι μας ρεύμα. Ειδικά τα παιδιά στην Μεγαλόπολη έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ μεγάλη περιοχή.
 
Αλεβίζος Παναγιώτης – Καφενείο Μεγαλόπολης

Αρχειοθήκη ιστολογίου