Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΔΕΗ: Εκτός 36 δόσεων όταν γίνεται επανασύνδεση για κομμένο ρεύμα


Όσοι δεν προσέρχονται αυτοβούλως να υπαχθούν στη ρύθμιση για την αποπληρωμή των οφειλών τους σε 36 δόσεις και διακόπτεται η ηλεκτροδότησή τους, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση θα καταβάλλεται το 30% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 8 δόσεις κατ’ ανώτατο, τονίζει σε ανακοίνωση της η ΔΕΗ.
Όπως αναφέρει, εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης η ΔΕΗ θα εντάξει τους συγκεκριμένους πελάτες στο πρόγραμμα «συνέπεια» με την έκπτωση του 15% εφόσον στο εξής τακτοποιούν κανονικά τις οφειλές τους.
Η ΔΕΗ επαναλαμβάνει, με αφορμή το νέο νόμο για τις ΑΠΕ, ότι δεν θα αυξήσει
την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, «το μόνο στοιχείο του λογαριασμού που την αφορά και μπορεί να επηρεάσει», καθώς, όπως σημειώνει, «τα λοιπά στοιχεία του λογαριασμού, όπως ΕΤΜΕΑΡ, Δημοτικά Τέλη κ.λπ. δεν αφορούν τη ΔΕΗ και η τιμή τους καθορίζεται από άλλους φορείς.»
Επίσης, τονίζει ότι επιφυλάσσεται, πέραν της έκπτωσης του 15%, σε συνάρτηση με την πορεία εξόφλησης των οφειλών από τους υπόλοιπους πελάτες, να εξαντλήσει τα περιθώρια μεγαλύτερης ανταμοιβής στο μέλλον, σε όφελος των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Αρχειοθήκη ιστολογίου