Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Σκυλακάκης: Σήμα για επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και τον Σεπτέμβριο


 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ - www.energymag.gr


Όπως τόνισε ,  στην κυβέρνηση «δεν θεωρούμε ότι η τιμή αυτή που διαμορφώθηκε τον Αύγουστο βγαίνει για τα νοικοκυριά χωρίς μία μικρή ενίσχυση».

«Εμείς έχουμε τους πόρους από την φορολογία που βάλαμε και εξετάζεται η επιδότηση και τον Σεπτέμβριο μέχρι να υπάρξει αποκλιμάκωση των τιμών. Περιμένουμε να δούμε βέβαια και τις τελικές δηλώσεις των παρόχων», συνέχισε.  Σημειώνεται πως τα νέα τιμολόγια του Σεπτεμβρίου ανακοινώνονται από τους παρόχους το αργότερο ως την Κυριακή, ενώ τον προηγούμενο μήνα οι επιδοτήσεις ήταν περίπου 1,6 λεπτά για να μείνουν τα τιμολόγια εκεί γύρω στα 15 λεπτά η κιλοβατώρα. «Ο σκοπός είναι να είμαστε λίγο κάτω από τα 15 λεπτά», είπε ο κ. Σκυλακάκης.

«Από εκεί και πέρα πέφτει η ζήτηση το φθινόπωρο. Υπάρχουν δύο παράγοντες που είναι παράγοντες ανησυχίας. Ο ένας παράγων το σχέδιο καταστροφής των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας το οποίο υλοποιεί η Ρωσία ως μέθοδο πολέμου. Αυτή η μέθοδος πολέμου που είναι και, πώς να το εξηγήσω, παραβιάζει το διεθνές δίκαιο», πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης.

Αρχειοθήκη ιστολογίου