Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Τα προβλήματα των ασφαλισμένων της ΔΕΗ υπόψη του γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Το Προεδρείο του ΣΕΠ είχε την Τρίτη 10/2 συνάντηση με το Γ.Γ
Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γ. Ρωμανιά, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά της.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, του εκτέθηκαν αναλυτικά τα πολύ μεγάλα προβλήματα (θεσμικά, λειτουργικά, οργανωτικά), που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του Ομίλου ΔΕΗ μετά τη διάσπαση της ενιαίας μας ασφάλισης καθώς και ζητήματα, που αφορούν τους εργαζόμενους και τα στελέχη του Ομίλου μας στα Ταμεία.
Ο Σύλλογός δηλώνει ότι με ιδιαίτερη ανακούφιση υποδέχεται τις..
προγραμματικές εξαγγελίες στα θέματα ασφάλισης και αναμένει την παρέμβαση για αναθεώρηση του Τύπου του εφάπαξ που επεξεργάζεται η Γ. Γραμματεία.
O ΣΕΠ ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του Γεν. Γραμματέα του οποίου η σε βάθος γνώση του συστήματος της Κοινωνικής Ασφάλισης στη χώρα , αλλά και του ασφαλιστικού συστήματος της ΔΕΗ, που αποδομήθηκαν ολοκληρωτικά τα τελευταία χρόνια και η μέχρι τώρα καταλυτική παρέμβασή του στα ασφαλιστικά ζητήματα, αποτελούν τη μεγαλύτερη εγγύηση για τη συνέχεια.
Ο ΣΕΠ θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει ο Φάκελος του Ασφαλιστικού και αναλαμβάνει σειρά πρωτοβουλιών, με πρώτη την αποκατάσταση των δομών οι οποίες έχουν κονιορτοποιηθεί και με αιχμή την ενίσχυση των Πολυιατρείων μας και την ενίσχυση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων (σε ό,τι αφορά συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά θέματα), η οποία έχει υποβαθμιστεί και στην Περιφέρεια καταρρεύσει με τις μνημονιακές πολιτικές.

 http://www.energypress.gr/news/reuma/Ta-problhmata-twn-asfalismenwn-ths-DEH-ypopsh-toy-g.g.-Koinwnikwn-Asfalisewn

Αρχειοθήκη ιστολογίου