Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

"Η ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι χρεοκοπημένη και μακριά από την πραγματικότητα"

Σταθήκαμε με υπερηφάνεια, με αξιοπρέπεια, με πείσμα και
αποφασιστικότητα απέναντι στις εφιαλτικές φυσιογνωμίες της Ευρώπης, απέναντι στη μιντιακή τρομοκρατία, απέναντι στα ντόπια και ξένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και βροντοφωνάξαμε ΟΧΙ! 
Κανένας δεν μπορεί να μας φοβίσει, να διαφεντεύει τις τύχες μας, να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας και να κάνει την Ελλάδα χώρα υπό κηδεμονία. 
 Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι, παρά τις..
κλειστές τράπεζες, παρά τις απειλές και τη στάση πληρωμών από τους εργοδότες, παρά τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, παρά την τρομοκρατία των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε., συσπειρωθήκαμε και δώσαμε την απάντησή μας.
 Η στάση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ είναι προδοτική για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. 
Είναι ντροπή η Συνομοσπονδία των Εργατών χειραγωγούμενη από την ηγεσία της, που καθοδηγείται από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, να στοιχίζεται με τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων, με τα πολιτικά τζάκια που μας οδήγησαν στη φτώχεια και την ανεργία, με τους καναλάρχες και τους εκδότες της διαπλοκής. 
Η ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι χρεοκοπημένη και μακριά από την πραγματικότητα. 
Η καλύτερη προσφορά που μπορούν να κάνουν τα πρόσωπα που συγκροτούν την ηγεσία της Συνομοσπονδίας προς τους εργαζόμενους, είναι η παραίτησή τους! 
Τους καλούμε να το πράξουν άμεσα ώστε η Συνομοσπονδία να αποκτήσει αντιστοιχία με τα θέλω της εργατικής τάξης και ο θεσμός της ΓΣΕΕ να ξαναποκτήσει το κύρος του. 

        Η Γραμματεία του Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου