Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Υπεγράφη η σύμβαση για δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος

Υπεγράφη σήμερα από τη διοίκηση της ΔΕΗ και
τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνο Σκουρλέτη και την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος στους δικαιούχους του προγράμματος του ν.4320/2015 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Την ΔΕΗ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, ο αναπληρωτής Διευθύνων..
Σύμβουλος Σταύρος Γούτσος, o Γενικός Διευθυντής Εμπορίας Λάζαρος Καραλάζος και η Διευθύντρια Σχεδιασμού και Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας Αλεξάνδρα Σταυρινού.
Από την πλευρά του ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι: "σήμερα υπογράφηκε με τη νέα διοίκηση της ΔΕΗ η σύμβαση, η οποία υλοποιεί το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μας, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 1 που αφορά στη δωρεάν επανασύνδεση κομμένου ηλεκτρικού ρεύματος και τη δωρεάν παροχή 1200 kwh ανά τετράμηνο. Η συγκεκριμένη παροχή αφορά σε 89.228 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 212.216 άτομα".
Η κα. Φωτίου εκδήλωσε με τη σειρά της τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΗ, που "σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη του υπουργείου μας εργάστηκαν εντατικά για να βρουν λύσεις σε όα τα τεχνικά θέματα" συμπλήρωσε.

http://energypress.gr/news/ypegrafi-i-symvasi-gia-dorean-parohi-kai-epanasyndesi-reymatos

Αρχειοθήκη ιστολογίου