Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Κ.Μασούρας: Δώσαμε το παρόν σε κάθε δράση, σε κάθε εποχή και με κάθε κυβέρνηση!

Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων/ΔΕΔΔΗΕ μακριά από κομματικές
σκοπιμότητες, αποδεδειγμένα έδωσε το παρόν σε κάθε δράση, σε κάθε εποχή και με κάθε κυβέρνηση και δεν έλειψε ποτέ από κανέναν αγώνα!
Έναν αγώνα για κοινωνική και εργασιακή δικαιοσύνη, παραγωγική ανασυγκρότηση και βιώσιμη αναπτυξιακή προοπτική κόντρα στην αδιαφάνεια, τον παρασιτισμό, τη διασπάθιση, τη σπατάλη ή την εκποίηση του δημοσίου πλούτου.
Έναν αγώνα απέναντι στην ακραία αριστερή νεοφιλελεύθερη λιτότητα και όλους εκείνους που "ορέγονται" να μετατρέψουν την Ελλάδα σε χώρα φθηνού εργασιακού κόστους, σε ένα κράτος μέλος της Ε.Ε. που θα εξαιρείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο και Κεκτημένο.

 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Ο αγώνας όμως για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ/ ΔΕΔΔΗΕ δεν τελείωσε:
Γιατί οι κυβερνήσεις αλλάζουν, αλλά τα σχέδια αποκρατικοποίησης του Ομίλου παραμένουν και επανασχεδιάζονται, με  διαφορετικούς πρωταγωνιστές, αλλά ίδιους αγοραστές γιατί η νέα κατά τα άλλα «αριστερή» κυβέρνηση έχει καινούργια σχέδια ιδιωτικοποίησης του
Oμίλου ΔΕΗ. Θα αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα  και αυτή τη νέα νεοφιλελεύθερη αριστερή λαίλαπα με σεβασμό στις αποφάσεις της πλειοψηφίας, σε ένα..

δημοκρατικό πλαίσιο, και απεγκλωβισμένοι από  τις κομματικές εξαρτήσεις.
Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές κοινωνικοποίησης για την ανάδειξη ενός εκπροσώπου αξιόπιστου, ασυμβίβαστου, μαχητικού, από τη καρδιά του εργατικού δυναμικού ο οποίος θα εκπροσωπήσει επάξια, δυναμικά, αποτελεσματικά και αμερόληπτα το σύνολο των εργαζομένων, και κάθε έναν χωριστά.
 Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, αποδεδειγμένα έδωσε το παρόν σε κάθε δράση, σε κάθε εποχή και με κάθε κυβέρνηση και δεν έλειψε ποτέ από κανέναν αγώνα!
-       ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ
      ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ!!!
-       ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ/ ΔΕΔΔΗΕ
Κώστας Μασούρας (Υποψήφιος για το Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ)

Αρχειοθήκη ιστολογίου