Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΔΕΔΔΗΕ ετοιμάζει μηνύσεις για τις ρευματοκλοπές και ψάχνει δικηγόρους


Αποφασισμένος να απαντήσει επιθετικά στο φαινόμενο των διευρυμένων ρευματοκλοπών εμφανίζεται ο ΔΕΔΔΗΕ, καθώς αναζητά δικηγόρους για εξωτερική συνεργασία, με σκοπό να προχωρήσει στην υποβολή μηνύσεων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόσκληση που δημοσιοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ:
 «Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής
Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ) ζητεί δικηγόρους για τη σύνταξη μηνύσεων, την προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων, περιλαμβανομένων πρακτικών διοικητικού συμβουλίου, και την παράσταση στο ακροατήριο για υποθέσεις κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας (ρευματοκλοπές) στα δικαστήρια των Αθηνών και του Πειραιά. Η συνεργασία θα είναι εξωτερική και κατά υπόθεση, η δε αμοιβή θα είναι η προβλεπόμενη ως νόμιμη στον Κώδικα Δικηγόρων. Θα συνταχθεί σχετική έγγραφη συμφωνία. Ο αριθμός των δικηγόρων που θα επιλεγούν θα προσδιοριστεί κατ’ εκτίμηση της Υπηρεσίας.
Δικηγόροι που διαθέτουν τουλάχιστον πενταετή ενεργή ενασχόληση με ποινικές υποθέσεις μπορούν να αποστείλουν αίτηση με τα εξής στοιχεία: α) σύντομο βιογραφικό σημείωμα με στοιχεία επικοινωνίας, β) σύντομη περιγραφή της πρακτικής τους ενασχόλησης, γ) συστάσεις, εφόσον υπάρχουν.
Η επιλογή θα γίνει από Επιτροπή στελεχών της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών του ΔΕΔΔΗΕ, που μπορεί να καλέσει τους ενδιαφερόμενους σε σύντομη συνέντευξη.
Προθεσμία αποστολής: Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017  και ώρα 15.00.
Αποστολή της αίτησης και των λοιπών στοιχείων στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση a.kolokonte@deddie.gr ή στο φαξ 2109281569».

http://energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου