Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Με 150 χιλ. ευρώ ενισχύει τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας ο ΑΔΜΗΕ

Οικονομική ενίσχυση 150.000 ευρώ θα προσφέρει ο ΑΔΜΗΕ στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Συμβούλιο Διεύθυνσης της εταιρείας και ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Μάνο Μανουσάκη στις 23 Νοεμβρίου, από το βήμα του ετήσιου συνεδρίου του ΙΕΝΕ.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο ΑΔΜΗΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής, έχοντας ως στόχο την  αξιοποίηση του ποσού με τον ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Για το λόγο αυτό θα συναφθεί προγραμματική συμφωνία ώστε οι αρμόδιες αυτοδιοικητικές υπηρεσίες να αναλάβουν την διανομή της βοήθειας στις πληγείσες οικογένειες. 
Εχοντας ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν, η εταιρεία επικεντρώνεται στην κάλυψη των
αναγκών θέρμανσης των πλημμυροπαθών  (που προβάλλει ως επείγουσα προτεραιότητα), ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο συμβολής στην διαδικασία της ανοικοδόμησης και της αποκατάστασης των ζημιών στις υποδομές της περιοχής. Ο ΑΔΜΗΕ θα σταθεί αρωγός στο έργο των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης και θα τις συνδράμει όπου απαιτηθεί.
Οπως δήλωσε ο κ. Μανουσάκης, «Ως κερδοφόρος εταιρεία υπό δημόσιο έλεγχο και με στρατηγική θέση στην ελληνική οικονομία, ο ΑΔΜΗΕ προωθεί την κοινωνική συνοχή, στηρίζοντας τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Πρόκειται για αυτονόητη ενέργεια στο πλαίσιο των ανταποδοτικών δράσεων που οφείλει να αναλαμβάνει μια υγιής και εξωστρεφής εταιρεία, η οποία  λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας στο σύνολό της». 

 https://energypress.gr/news/reuma

Αρχειοθήκη ιστολογίου