Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Σε απόλυτο κενό το ΤΑΥΤΕΚΩ, δεν μπορεί να πληρώσει ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίζονται στο Ταμείο Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας (ΤΑΥΤΕΚΩ), που υπάγεται στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καταγγέλλει η Ενότητα.
Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, ο Κλάδος Υγείας χιλιάδων ασφαλισμένων, ενεργών και συνταξιούχων (ΤΑΠ-ΟΤΕ, Τράπεζες, ΗΣΑΠ κ.λπ.) βρίσκεται στο απόλυτο κενό αφού ουσιαστικά έχει κηρύξει στάση πληρωμών.
Το τελευταίο διάστημα αφέθηκε το Ταμείο στο έλεος του Θεού, αφού συνειδητά απαξιώνεται η εσωτερική του λειτουργία. Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο Ταμείο αναγκάζονται να καθαρίζουν οι ίδιοι τους χώρους, να ζητούν από
διάφορους Συλλόγους χαρτί για φωτοτυπίες ή Fax ενώ έχουν ειδοποιηθεί να έχουν μαζί τους δικό τους χαρτί υγείας!
Αποκορύφωμα αυτής της πολιτικής απαξίωσης του Ταμείου είναι η μη πληρωμή για μεγάλο χρονικό διάστημα λογαριασμών ΔEH και ΕΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το Ταμείο για διακοπή ρεύματος και νερού!
«Ζητάμε μέρος από το πλεόνασμα, που αποκτήθηκε από τη ληστρική επιβολή φόρων και θα διανεμηθεί ως προεκλογική παροχή, να αφαιρεθεί ένα μικρό κομμάτι προκειμένου να πληρωθούν οι λογαριασμοί (ΔEH, ΕΥΔΑΠ κ.λπ.). Εκτός αν προσφέρουν στο προσωπικό που υπηρετεί στο Ταμείο, με την πολιτική της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, νερό και σπαρματσέτα», καταλήγει.

 https://energypress.gr/news/enotita-se-apolyto-keno-tayteko-den-mporei-na-plirosei-dei-eydap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου