Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Η “Η ΕΝΩΣΗ” είναι στο πλευρό των εργαζομένων

 


Το σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ “Η ΕΝΩΣΗ” πραγματοποίησε διοικητικό συμβούλιο την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 με θέματα Η/Δ:

1.  Ενημέρωση

2.  Τρέχουσες εξελίξεις – ΔΕΗ

3.  Σ.Σ.Ε

4.  Οικονομικά

Έγινε η ενημέρωση με το προεδρείο του σωματείου προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, των τοπικών παραρτημάτων αλλά και των συναδέλφων εργαζομένων που παραβρέθηκαν.


Στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου καλέστηκε και το προεδρείο της ομοσπονδίας μας ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ – ΚΗΕ όπου παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Αντώνης Καρράς, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Μανιάτης μας ενημέρωσε  ότι θα απουσιάσει λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων .

Το προεδρείο και όλα τα μέλη του σωματείου εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη και αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές στην Θεσσαλία και στον νομό Ευβοίας τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στη χώρα μας.

Καθώς επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους τεχνικούς του  ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ για πολλοστή φορά για τις αποκαταστάσεις των ζημιών που υπέστησαν τα δίκτυα υποδομών για να τροφοδοτήσουν ρεύμα μέχρι και το τελευταίο νοικοκυριό.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μας ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ – ΚΗΕ Αντώνης Καρράς όπου έκανε μία εμπεριστατωμένη ανάλυση στα μέλη του σωματείου.

Συναδέλφισσες- οι το σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ “Η ΕΝΩΣΗ” είναι στο πλευρό των εργαζομένων και θα προσπαθεί για την επίλυση των προβλημάτων !!!


Αρχειοθήκη ιστολογίου