Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σβίγκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατέψει το δημόσιο χαρακτήρα ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα της ΔΕΗ και του
ΑΔΜΗΕ, καθώς και τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Όπως τόνισε η βουλευτής, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον και το δημόσιο χαρακτήρα και της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ, ενώ επεσήμενε  ότι εν λόγω το θέμα είναι και μια από τις επόμενες μάχες της διαπραγμάτευσης.
Για την απόσυρση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, η κα Σβίγκου ζήτησε να πάψουν αυτοί που τόσα χρόνια ισοπέδωσαν την δημόσια εκπαίδευση και επιβάρυναν τόσο τους οικογενειακούς..
προϋπολογισμούς, όπου δεν έχει τη δυνατότητα σήμερα μια μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών νοικοκυριών να στείλουν τα παιδιά τους να κάνουν ξένες γλώσσες, να χύνει κροκοδείλια δάκρυα αυτή τη στιγμή για το 23%.
Ενώ, σε ερωτήσεις για τα κόκκινα δάνεια, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας έχουμε σαφή θέση κι έχουμε πει ότι σε καμία πρώτη κατοικία δεν θα γίνει πλειστηριασμός". Δήλωσε επίσης ότι το κόμμα της θα δώσει αγώνα το επόμενο διάστημα για το θέμα αυτό, σε αντίθεση , όπως είπε, "με όλους εκείνους οι οποίοι οδήγησαν τους πολίτες σ΄ αυτή την τραγική κατάσταση και με την φορομπηχτική πολιτική, την οποία τώρα βέβαια υποκριτικά την ξορκίζουν ως κάτι κακό".

Αρχειοθήκη ιστολογίου