Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Παναγιωτάκης: «Δεν θα κατεδαφισθούν τα σπίτια στον Οικισμό της ΔΕΗ – Θα αξιοποιηθούν για τη φιλοξενία παραγωγών – ηθοποιών!!!

http://kozan.gr/archives/149095
«Δεν θα κατεδαφισθούν τα σπίτια στον Οικισμό της ΔΕΗ. Θα αξιοποιηθούν για τη φιλοξενία παραγωγών – ηθοποιών, στο πλαίσιο υλοποίησης του οράματος για την αξιοποίηση του τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας ως κινηματογραφικό στούντιο». Aυτό απάντησε κατόπιν σχετικής ερώτησης, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/12, στο διοικητήριο του ΛΚΔΜ.
 Δείτε παραπάνω τι ακριβώς ανέφερε και τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο εκεί να φιλοξενηθούν πρόσφυγες.
Το εργοστάσιο του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας θα διατεθεί ώστε να γίνει κινηματογραφικό στούντιο, ικανό να φιλοξενήσει και μεγάλες διεθνείς κινηματογραφικές
παραγωγές, όπως ανακοίνωσε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου στο ΛΚΔΜ ο κ.Μ.Παναγιωτάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του energypress. 
Μάλιστα ο κ. Παναγιωτάκης επισήμανε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με τον υφυπουργό Επικοινωνιών και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κρέτσο αλλά και με μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες από το εξωτερικό για την πραγμάτωση του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Στον σχεδιασμό περιλαμβάνεται επίσης, όπως αναφέρθηκε από τον κ. Παναγιωτάκη, η αξιοποίηση του οικισμού που διαθέτει η ΔΕΗ στην περιοχή ώστε να μπορούν τα μέλη των κινηματογραφικών συνεργείων που θα εργαστούν στις παραγωγές να μπορούν να στεγάζονται εκεί. Επιπρόσθετα ο κ. Παναγιωτάκης είπε πως ο οικισμός θα μπορεί να αξιοποιηθεί επίσης και για την κάλυψη των αναγκών στέγασης φοιτητών, ενώ διέψευσε ότι υπάρχουν σχέδιο αξιοποίησής του για την εγκατάσταση προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου