Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ: Η ασέβεια της Διοίκησης προς τους εργαζόμενους - ΣΣΕ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ


Τα διάφορα 4ετή, 5ετή, 10ετή στρατηγικά προγράμματα η ΔΕΗ τα πρόβαλε.  Τους μοχλούς ανάπτυξης τους προέβαλε.  Αυτό που δεν αποκαλύπτει όμως είναι η ασέβεια προς τους εργαζόμενους. 

Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η κυνικότητα με την οποία θέτουν οι αρμόδιοι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κεκτημένα προς κατάργηση;

Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η προσπάθειά τους να μετατρέψουν τη διαπραγμάτευση για τη ΣΣΕ σε παζάρι; Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η κωλυσιεργία από την πλευρά τους που με διάφορα προσχήματα ροκανίζουν το χρόνο;

Η διαπραγμάτευση κύριοι αρμόδιοι της Διοίκησης δεν αφορά σε πτυχιακή εργασία, ούτε σε μελέτη περίπτωσης.  Επίσης δεν αφορά στα βιογραφικά σας!

Η ΣΣΕ αφορά στις ζωές μας και στις οικογένειές μας. Μας σπρώχνετε στο δύσκολο δρόμο, αλλά το δρόμο αυτόν τον έχουμε ακολουθήσει επανειλημμένα και μάλιστα με επιτυχία.

     Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.ΥΠ. – ΔΕΗ σε πρόσφατη συνεδρίασή του επιβεβαίωσε τους κύριους άξονες που πρέπει να περιλαμβάνει μια ΣΣΕ σύγχρονη:

1.     Προστασία του πραγματικού διαθέσιμου εισοδήματός μας.

2.     Σεβασμός στις προηγούμενες ΣΣΕ.

3.     Ίση μεταχείριση παλαιών και νέων συναδέλφων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, παλαιούς και νέους, σε αγωνιστική ετοιμότητα, για να δούμε όλοι μας το αύριο με αισιοδοξία, σε μία Επιχείρηση που δεν στραγγαλίζει αλλά επενδύει στους εργαζόμενούς της!

  Γραφείο Τύπου

Αρχειοθήκη ιστολογίου