Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» (έργα ΔΕΔΔΗΕ) : Πέτυχαν καταβολή δεδουλευμένων μετά τον πολυήμερο απεργιακό τους αγώνα«


Φωτό από την κινητοποίηση των εργαζομένων της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» στην ΔΕΗ Φωτό από την κινητοποίηση των εργαζομένων της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» στην ΔΕΗ
Στην καταβολή των δεδουλευμένων προχώρησε η εργοδοσία της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» (έργα ΔΕΔΔΗΕ) κάτω από το βάρος του πολυήμερου απεργιακού αγώνα των εργαζομένων, των αλλεπάλληλων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, της ταξικής αλληλεγγύης που επιδείχτηκε, αλλά και της συσπείρωσης των εργαζομένων στο ταξικό τους συνδικάτο. Ο αγώνας ανάγκασε την εργοδοσία να έρθει σε συμφωνία με το κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής για το χρονοδιάγραμμα καταβολής των δεδουλευμένων. Ήδη στους εργαζόμενους καταβλήθηκαν οι μισθοί από τον περασμένο Ιούνη έως και την προκαταβολή Νοέμβρη και..
μέχρι τέλος Δεκέμβρη, εκτός από τους τρέχοντες μισθούς, θα καταβληθούν τα χρωστούμενα από υπερωρίες και το επίδομα καλοκαιρινής άδειας.  
Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα 21 Δεκέμβρη, στις 13.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με σκοπό τη συνολική αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν στο συγκεκριμένο εργασιακό χώρο.
Παράλληλα, το κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής από κοινού με τους εργαζόμενους στην «Τοξότης ΑΕ» θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη, την Τετάρτη 23 Δεκέμβρη στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδικάτου(οδός Αριστοτέλους 11 - 15) προκειμένου να αποτιμήσουν την απεργιακή μάχη, αλλά και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι της «ΓΕΩΡΟΗΣ» (έργα ΔΕΔΔΗΕ) συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

 http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/83541/petyhan-katavoli-dedoyleymenon-meta-ton-polyimero-apergiako-toys-agona

Αρχειοθήκη ιστολογίου