Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Με ΔΕΗ και πληθώρα εγχώριων ενεργειακών ομίλων ξεκινά αύριο το Ελληνικό Roadshow στην Νέα Υόρκη

Τις επόμενες δύο ημέρες θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη το καθιερωμένο Roadshow 23 εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη. Το Roadshow διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με την συνεργασία του Enterprice Greece. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, την αποστολή συνοδεύουν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαρ. Γκότσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, ενώ στην αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν και οι αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης,  ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt και ο
γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ιωάννης Μπράχος, οι οποίοι θα αναφερθούν στις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα. 
Για πρώτη φορα σε Roadshow θα συμμετάσχουν οι ΑΔΜΗΕ, ΔΕΗ, Autohellas, ΟΛΠ και Ικτίνος, ενώ από την άλλη μεριά ο ΟΠΑΠ συμμετέχει για 19η συνεχή χρονιά. Αναλυτικά οι εισηγμένες εταιρείες οι οποίες θα συμμετάσχουν στο Greek Investment Roadshow είναι οι ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, Autohellas, Eurobank, Φουρλής, ΓΕΚΤΕΡΝΑ-ΤΕΡΝΑ ENERGY, Grivalia Properties, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Motor Oil, MLS, Μυτιληναίος Holdings, Εθνική, ΟΠΑΠ, Πειραιώς, ΟΛΠ, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης και Τιτάν.


 https://energypress.gr/news/me-dei-kai-plithora-eghorion-energeiakon-omilon-xekina-ayrio-elliniko-roadshow-stin-nea-yorki

Αρχειοθήκη ιστολογίου