Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

Το στίγμα της ενωτικής και δυναμικής παρουσίας του Συνδικαλιστικού Κινήματος που στέκεται ισχυρό απέναντι σε κάθε τι που "απειλεί" ή επιβουλεύεται δικαιώματα των εργαζόμενων αλλά και την ίδια την Επιχείρηση, έδωσε το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, παρουσία του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των δύο εκπροσώπων των εργαζόμενων στο..
Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης.
Όλα τα ζητήματα που υπάρχουν ανοιχτά τόσο στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων όσο και στο πεδίο την λειτουργίας της Επιχείρησης τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προκειμένου να υπάρξει διεξοδική ενημέρωση επί των ζητημάτων, στο πλαίσιο πάντα της προσπάθειας για καλύτερη/αποτελεσματικότερη διαχείριση των θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή που προκύπτουν στην πορεία.
Σε μία εποχή που οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξακολουθούν να δέχονται «τις βολές των μνημονικακών προαπαιτούμενων», υφιστάμενοι πολλαπλά αρνητικά αποτελέσματα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τονίζει ότι θα συνεχίζει να θέτει (σε καθημερινή βάση) τα επίμαχα ζητήματα προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να είναι σε θέση να αποσβήσει περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. 
 
Σπάρτακος ΔΕΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΛΕΜΕ Ο Χ Ι. ΛΕΜΕ Φ Τ Α Ν Ε Ι
Ο ΣΠΑΡΤAΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΙΣ 12/11
«Η βαναυσότητα, όπως κάθε άλλη κακία, δεν χρειάζεται κάποιο κίνητρο, έξω από αυτήν την ίδια. Χρειάζεται μόνο ευκαιρία»
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Στις 12 Νοεμβρίου καλούμαστε να βάλουμε ένα τέλος στην κάθε «ευκαιρία» των θεσμών και των μνημονιακών πολιτικών να αναπτύσσουν και να εφαρμόζουν την βαναυσότητά τους.
Με το νέο μνημόνιο ετοιμάζονται να εντείνουν και να παρατείνουν την λιτότητα και την εξαθλίωση των Ελλήνων εφαρμόζοντας τακτικές που δεν αποσκοπούν πουθενά αλλού από το να τιμωρήσουν περαιτέρω τους Έλληνες πολίτες που τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει τα πάντα προκειμένου να ξελασπώσουν αυτούς που κατάντησαν την χώρα έρμαιο των θεσμών.
ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.
Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου συμμετέχουμε ΟΛΟΙ –
εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι- στην απεργία της ΓΣΕΕ και στις συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων, γιατί μόνο με τη συμμετοχή λέμε ΟΧΙ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου