Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

"Είμαι πεπεισμένος ότι με εφόδιο τα όσα αποκομίσαμε, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα"

        Δήλωση του Παντελή Καραλευθέρη για την εκ νέου                          υποψηφιότητά του για το Δ.Σ. της ΔΕΗ ΑΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Από την αρχή της θητείας μου, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ, προσπάθησα να σας μεταφέρω το χρονικό (τα πεπραγμένα και τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου) μέσα από την διαδικασία Επιστολών υπό τον τίτλο: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ προς όλους τους συναδέλφους».
Η προσπάθεια αυτή, απέκτησε άμεσα τα χαρακτηριστικά μιας οργανωμένης και συστηματικής δουλειάς που σήμερα αριθμεί 50 Ενημερώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει..
διαφορετικά αφού εσείς οι ίδιοι, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε προσωπική μας κουβέντα, μου μεταφέρατε την ουσιαστικότητα, την σπουδαιότητα αλλά –πρωτίστως- την αναγκαιότητα αυτών των Ενημερωτικών Επιστολών.
Παρά τις Νομικές και καταστατικές «δεσμεύσεις» προσπάθησα, λειτουργώντας πάντα με κώδικες δεοντολογίας αλλά και της ηθικής μου υποχρέωσης απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους, να σας μεταφέρω την κάθε συνεδρίαση, στοχεύοντας να καλύψω την ανάγκη της ενημέρωσής σας.
Προσπάθησα να είμαι διεξοδικός, κατανοητός, μεταδοτικός (ως προς τις αποφάσεις και τα πεπραγμένα) και όποτε χρειάστηκε, εξήγησα  λεπτομερώς την στάση και τη ψήφο μου στο Δ.Σ προκειμένου να τεκμηριώσω στο απόλυτο  την τελική μου θέση. Ντόμπρα και σταράτα.
Με αίσθημα ικανοποίησης, διαπιστώνω πως η επιλογή μου αυτή (3 χρόνια μετά) με δικαιώνει στο ακέραιο σε ότι έχει να κάνει με την εκπλήρωση του θεσμικού μου ρόλου και απόδειξη τούτου είναι η σχέση μου με όλους εσάς και ο πήχης που μαζί ανεβάζουμε για να μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο.
Αυτό που καταφέραμε μέχρι σήμερα και το σημείο που έχουμε φθάσει,  μπορεί να είναι σημείο επανεκκίνησης για κοινή και στο επόμενο διάστημα.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είμαι πεπεισμένος ότι με εφόδιο τα όσα αποκομίσαμε, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα.
Ως εκ τούτου και με παρακαταθήκη την εμπιστοσύνη σας, δηλώνω πως θα είμαι παρών και εκ νέου υποψήφιος ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε.
Σας ευχαριστώ
Καραλευθέρης Παντελής
Μέλος Δ.Σ. ΔΕΗ
Εκπρόσωπος Εργαζομένων

Αρχειοθήκη ιστολογίου