Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Τα ατυχήματα στον εργασιακό μας χώρο «συνεχίζονται» και
αποδεικνύουν το επικίνδυνο της εργασίας μας και πόσο «προνομιούχοι» είμαστε.
Ένα νέο τραγικό γεγονός συνέβη, όταν συνάδελφός μας από τον πολύπαθο κλάδο των τεχνικών  κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα 20.000 Volt, τη στιγμή που πήγε να τροφοδοτήσει με ρεύμα κτηνοτροφική μονάδα στο Νεοχώρι Ξάνθης, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική.
 Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, το ρεύμα εισήλθε στο..
σώμα του πολυτραυματία από το δεξί του χέρι, ενώ ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο. Ο ίδιος φέρει κακώσεις στο σώμα, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για  την πλήρη αποκατάσταση των αρρυθμιών που παρουσιάζει.
Αυτά είναι τα «αποτελέσματα» της τεράστιας έλλειψης προσωπικού που ταλανίζει χρόνια την Επιχείρηση, όπου η εντατικοποίηση της εργασίας υπό δυσμενείς συνθήκες οδηγεί σε ατυχήματα.
Πρέπει όλοι (Διοικούντες και Κυβερνώντες) να καταλάβουν ότι η ΔΕΗ δεν είναι γραφειοκρατικός μηχανισμός και λειτουργεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Η ΕΤΕ Ομίλου ΔΕΗ εύχεται στον ίδιο και στην οικογένειά του γρήγορη ανάρρωση και να είναι το τελευταίο ατυχές περιστατικό.

Αρχειοθήκη ιστολογίου