Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Έρχονται αλλαγές διευθυντών κλάδων– ορυχειαρχών στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας

Προκηρύχθηκαν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου οι θέσεις πέντε διευθυντών κλάδων στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι συμπλήρωσαν 8ετία στη θέση τους.
Πρόκειται για 5 θέσεις διευθυντών και συγκεκριμένα για: τη θέση του διευθυντή κλάδου Ορυχείου Καρδιάς Κώστα Μαχτή, του διευθυντή του Ορυχείου Αμυνταίου Νικόλαου Γκαναβάρα, του διευθυντή του Ορυχείου Κυρίου Πεδίου (Μαυροπηγής) Αντώνη Τσαλίδη, της διευθύντριας του κλάδου Περιβάλλοντος Μελίνας Ανδρεάδου και του διευθυντή του κλάδου Οικονομικής Υποστήριξης Κώστα Καραγιώργου.
Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις παραπάνω θέσεις λήγει στις 13 Φεβρουαρίου 2017.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», πρόκειται για θεσμοθετημένες κρίσεις του στελεχιακού δυναμικού της ΔΕΗ- από εποχής Αθανασόπολου, που
συμπλήρωσε δεύτερη θητεία τεσσάρων ετών, δηλαδή μια  8ετία στην ίδια επιτελική θέση, άσχετα εάν έχει κριθεί επιτυχής ή όχι η θητεία τους.
Επίσης, το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και θέσεις τομεαρχών και υποτομεαρχών, ενώ μετά την οικειοθελή αποχώρηση στη σύνταξη στελεχών της ΔΕΗ, τα οποία έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, θα ακολουθήσει η προκήρυξη και όσων θέσεων εκκενωθούν λόγω συνταξιοδότησης  αυτών που τις κατέχουν σήμερα.

 http://e-ptolemeos.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου