Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πόσο μικρόψυχα και διχαστικά λειτουργούν ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρα κρίσιμες στιγμές

Στην προσπάθειά τους να υποβαθμίσουν τη σημασία της δωρεάς προστατευτικού υλικού από την ΔΕΗ για το ΕΣΥ,  στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη εφευρίσκοντας δήθεν «χαράτσι» 0,8 ευρώ το χρόνο για τους καταναλωτές από το οποίο υποτίθεται ότι χρηματοδοτήθηκε η δωρεά.
Για μια ακόμα φορά επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ, δημιουργώντας και διαδίδοντας απολύτως ψευδείς ειδήσεις και επιδεικνύοντας πόσο μικρόψυχα και διχαστικά λειτουργούν ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρα κρίσιμες στιγμές.

 
Καμία επιπλέον χρέωση δεν έχει υπάρξει. Τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την δωρεά προέρχονται από το ταμείο της ΔΕΗ, είναι χρήματα που έχει ήδη εισπράξει για τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της και σε καμία περίπτωση δεν είναι προϊόν επιπλέον χρέωσης. Αντιθέτως, η εταιρεία την περίοδο αυτή έχει προχωρήσει σε εκπτώσεις και διευκολύνσεις προς τους πελάτες της.
 
Το προστατευτικό υλικό (μάσκες, στολές, ειδικά γυαλιά, κ.α.) που δώρισε η ΔΕΗ βρίσκεται ήδη στα Νοσοκομεία της χώρας και αποτελεί ένα ακόμα όπλο στη μεγάλη μάχη που δίνει αδιάκοπα το υγειονομικό προσωπικό της χώρας με τον κορωνοϊό.

Αρχειοθήκη ιστολογίου