Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Καραλευθέρης: Πολιτικά όλη η Ευρώπη είναι πλέον θύμα της οικολογικής προπαγάνδας


Σχόλιο του μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ και εκπροσώπου των εργαζομένων, Παντελή Καραλευθέρη, στο facebook, για τη τιμή της χονδρικής στην ηλεκτρική ενέργεια:

“Τα €400 η τιμή της χονδρικής στην ηλεκτρική ενέργεια!! Την δεκαετία του ’90 οι εργαζόμενοι στην ενέργεια, τους τα έλεγαν στην Comission, να μην φορολογήσουν τον Ευρωπαϊκό άνθρακα, στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ας απολογηθούν τώρα όσοι πριν είκοσι χρόνια, ήθελαν αποκλειστικά τις πράσινες πολιτικής και τα οικολογικά δήθεν καύσιμα, όχι τόσο για οικιακά κατανάλωση, αλλά κυρίως για ηλεκτροπαραγωγή, υποκαθιστώντας έτσι τον άνθρακα ως καύσιμο μετάβασης προς τις ΑΠΕ, με το Φυσικό αέριο.

Πολιτικά όλη η Ευρώπη, είναι πλέον θύμα της οικολογικής προπαγάνδας, αφού με την φορολόγηση των ρύπων, έκλεισε βλακωδώς τους άνθρακες και οδήγησε τα κράτη και τις ενεργειακές εταιρείες, στην αγκαλιά των ντίλερ του Φυσικού αερίου. Η μεγάλη επίπτωση όμως, θα απεικονισθεί σύντομα στο ισοζύγιο των εθνικών συναλλαγών και στις αναγκαστικές γεωπολιτικές εξαρτήσεις των κρατών -μελών”. 

Αρχειοθήκη ιστολογίου