Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Η ΔΕΗ στο ΛΑΥΡΙΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ...


ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΔΕΗ ΑΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

 Αγαπητοί συνάδελoι

Η ΔΕΗ αλλάζει πραγματικά και ο τρόπος που αλλάζει φαίνεται στις καινοτομίες της.

Μετά από 15 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Νο V, που αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά μονάδες της χώρας, η επιχείρηση αποφάσισε την αναβάθμισή της με το πιο εξελιγμένο σύστημα καύσης που υπάρχει το DLN 2,6+. 

Αυτή η πολυδάπανη επένδυση, διασφαλίζει το μέλλον του Σταθμού μας και παγιώνει τις θέσεις εργασίας μας, για αρκετά ακόμα χρόνια.  Οι ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας, μας βρίσκουν ένα βήμα μπροστά, διασφαλίζοντας ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον σε όλους εμάς. 

Σημειώνετε δε ότι η επίβλεψη και η εγκατάσταση μετατροπής του σημαντικού επενδυτικού έργου των 13.000.000€, για πρώτη φορά θα γίνει από προσωπικό του σταθμού και όχι από εργολάβο.  Προσθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία στους εργαζόμενους που τόσο επιθυμούμε ως συνδικαλιστικό κίνημα.

Από την επόμενη χρόνια και όσο διάστημα διαρκέσει η αναβάθμιση της μονάδας, το εργοστάσιο θα αναζωογονηθεί και οι ανάγκες σε θέσεις εργασίας θα αυξηθούν. 

Πάγια θέση του σωματείου μας, αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς, είναι η πρόσληψη νέου προσωπικού σε όλα τα πόστα.

Ο Σταθμός μας αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο της πρώτης γραμμής και δεσμευόμαστε ότι δεν θα τον αφήσουμε σε καμία περίπτωση να σπάσει.

Η ΔΕΗ εξελίσσεται σύμφωνα με την εποχή της και εμείς μαζί της.

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΣΗΣ

ΕΦΗ ΛΑΠΠΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου