Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΕΔΟΠ-ΔΕΗ, Γ. Μπίτζα

 

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα

Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος. Ο κύκλος της εργασιακής μου πορείας κλείνει και περνάω στη συνταξιοδότηση, μετά από τριάντα εννέα χρόνια παρουσίας στην μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, τη ΔΕΗ.

Νιώθω πολύ τυχερός καθώς εργάστηκα σε αυτή την  εταιρεία, ένιωσα έντονες στιγμές βλέποντάς την να μεγαλουργεί, αλλά και να συρρικνώνεται στο βωμό του κέρδους  της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, πάρα την μεγάλη προσφορά της στη χώρα και στον Έλληνα καταναλωτή.

Η ΔΕΗ ενέπνευσε στο προσωπικό αφοσίωση, προσήλωση και ομαδικότητα βάζοντας στόχους που την έφτασαν ψηλά, ενώ αυτό με τη σειρά του την  έκανε “ κτήμα” του, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σαν να ήταν δική του επιχείρηση.

Επιπλέον, η ενεργή  συμμετοχή μου στα κοινά δρώμενα του συνδικαλιστικού κινήματος αποτέλεσε για μένα στάση ζωής που στιγμάτισαν την καθημερινή μου δράση, για  καλύτερες εργασιακές συνθήκες στους συνάδελφους, οι οποίοι  με εμπιστεύθηκαν και με ανέδειξαν στην τιμητική θέση του προέδρου της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ και τους ευχαριστώ θερμά. Επίσης ευχαριστώ και όλους εκείνους που συνεργάστηκα τόσα χρόνια για τον κοινό σκοπό που αφορούσε την ανάπτυξη και προστασία της επιχείρησης.

Τέλος, μελανό σημείο στην εξέλιξη αυτή υπήρξε η απειλητική επιστολή του ΓΔ/ΑΝΠΟ προς τους συνδικαλιστικούς συλλόγους, η οποία μεταξύ των άλλων επισείει τον φόβο της απόλυσης!Τέτοιες πρακτικές είναι πρωτόγνωρες, αντιδημοκρατικές και αναμφίβολα χωρίς περιστροφές εξυπηρετούν σκοπιμότητες που αμαυρώνουν την εικόνα της επιχείρησης. Το συνδικάτο δεν απειλείται και  δεν εκβιάζεται γιατί έρχεται από μακριά και φιλοδοξούμε να πάει μακρύτερα.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!    

Με τιμή

Γιώργος Μπίτζας /Πρόεδρος ΕΔΟΠ ΔΕΗ         

31/12/2021

Αρχειοθήκη ιστολογίου