Πρόγραμμα MED Διαγνωστικό / ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ DENTAL CARE / EYE CARE / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - www.genop.gr

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΔΔΗΕ: Ενημερωτικό δελτίο από Κ. Μασούρα

 


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την Παρασκευή 28/01/2022  και ώρα: 13.00 συνεδρίασε το Δ.Σ του ΔΕΔΔΗΕ και συζητήθηκαν τα εξής θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.   Διαγωνισμός αριθ. ΔΕΕΔ-30/20.03.2020 για την εκτέλεση του Έργου: «Μελέτη, προμήθεια εξοπλισμού και κατασκευή «με το κλειδί στο χέρι» του νέου Κέντρου Διανομής (Κ/Δ) κλειστού τύπου GIS Χανίων II  και κτιρίου Ζεύξης ΜΤ». Κατακύρωση του πιο πάνω διαγωνισμού.

Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει:

1.    Την ανάδειξη της εταιρείας ΕΛΕΚΤΡΟΜΕΚ ΑΕ ως προσωρινού Αναδόχου του διαγωνισμού ΔΕΕΔ-30 για το έργο «Μελέτη, Προμήθεια Εξοπλισμού και Κατασκευή «με το κλειδί στο χέρι» του νέου Κέντρου Διανομής (Κ/Δ) Κλειστού Τύπου GIS Χανίων II και Κτιρίου Ζεύξης ΜΤ», έναντι συνολικού Συμβατικού τιμήματος εννέα εκατομμυρίων τριακοσίων είκοσι εννέα χιλιάδων εξακοσίων πενήντα ευρώ (9.329.650,00 €).

2.    Την εξουσιοδότηση του Γενικού Δ/ντή Ανάπτυξης & Διαχείρισης Δικτύου να εγκρίνει το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης.

3.    Την εξουσιοδότηση της Δ/ντριας ΔΕΕΔ και σε περίπτωση κωλύματος αυτής του Δ/ντή Κλάδου Υ/Σ της ΔΕΕΔ να υπογράψει τη σχετική Σύμβαση.

2.   Υποβολή προς έγκριση ασφάλισης του ανθρώπινου δυναμικού της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. σε Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης.

Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε

1.    Την ανάδειξη της ασφαλιστικής εταιρείας GENERALI HELLAS A.A.E ως αναδόχου της Ομαδικής Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΔΔΗΕ, σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης/ΔΕΗ/ΔΥΠΕΚΕ-54021008 και της προσφοράς της, έναντι εκτιμώμενου συνολικού ασφαλίστρου για τη διετία €5.500.000,00, με βάσει τον εκτιμώμενο μέσο αριθμό των μισθωτών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, κατά τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Ειδικότερα:

·   Η τιμή ασφαλίστρων για κυρίως ασφαλιζόμενο ορίζεται σε €451/έτος.

·   Η τιμή ασφαλίστρων για Στελέχη ιδιωτικής σύμβασης τριετούς διάρκειας ορίζεται σε €470/έτος.

·    Η τιμή ασφαλίστρων για ένα εξαρτώμενο μέλος ορίζεται σε €293,15/έτος.

·    Η τιμή ασφαλίστρων για δύο ή περισσότερα εξαρτώμενα μέλη ορίζεται σε €586,30/έτος.

·   Η τιμή για ατομικά ασφαλιστήρια συνταξιοδοτούμενων ορίζεται σε €496,10/έτος.

·   Την εξουσιοδότηση του Διευθύνοντος Συμβούλου για τη ρύθμιση, με αποφάσεις του, ζητημάτων που τυχόν προκύψουν κατά την υλοποίηση της σχετικής Σύμβασης.

·         Τον ορισμό του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης (ΓΔ/ΑΝΠΟ), για την υπογραφή, για λογαριασμό της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., της σχετικής ασφαλιστικής σύμβασης – ασφαλιστηρίου συμβολαίου.


3.   Υποβολή προς έγκριση αιτημάτων αποδέσμευσης εννέα (9) μισθωτών των Υπηρεσιών Κρήτης – Ρόδου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Νησιών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., προκειμένου να μετακινηθούν στην ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει:

-Εγκρίνει την αποδέσμευση από τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. των μισθωτών του Υποτομέα Κέντρου Κατανομής Φορτίου Κρήτης του Τομέα Λειτουργίας Κέντρου Ελέγχου Συστήματος Μεταφοράς Κρήτης – Ρόδου της Διεύθυνσης Διαχείρισης Νησιών, σε εφαρμογή της παρ.9 του άρθρου 108 του Ν. 4821/2021, προκειμένου να μετακινηθούν στην ΑΔΜΗΕ Α.Ε., εφόσον ληφθεί και η σύμφωνη γνώμη του ΔΣ της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

 

4.   Υποβολή προς έγκριση διακοπής απόσπασης και επαναφοράς στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αποσπασμένου προσωπικού της Εταιρίας στον Ασφαλιστικό Φορέα e-ΕΦΚΑ.

Απόφαση Δ.Σ ομόφωνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει:

-Την αποδοχή των αιτημάτων του συνόλου των αποσπασμένων στον e-ΕΦΚΑ μισθωτών, για τη λήξη της απόσπασής τους στον Ασφαλιστικό Φορέα και την επάνοδό τους στον ΔΕΔΔΗΕ, εφόσον ληφθεί και η προβλεπόμενη Απόφαση από το ΔΣ του e-ΕΦΚΑ.

- Ο Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης εξουσιοδοτείται να αποφασίσει για την υπαγωγή των μισθωτών στις Υπηρεσιακές Μονάδες της Εταιρείας, σε εφαρμογή της παρούσας.

Κωνσταντίνος Μασούρας

 

Εκπρόσωπος Εργαζομένων Δ.Σ ΔΕΔΔΗΕ

Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΔΔΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου