Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΙΚΑ «ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ»!!!



ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ Του Μιχάλη Τζανάκη

Οι εκλογές τέλειωσαν και μπορούμε να δούμε τα πρώτα συμπεράσματα:
1ο . Ο μικρός Νικόλας θα παίζει πλέον ανενόχλητος ποδόσφαιρο, χωρίς να δέχεται «παρενοχλήσεις» από πολιτικούς που τον νουθετούν και του στέλνουν «παραγγελιές» για τον πατέρα του!!!
2ο. Η Βούλτεψη προκάλεσε «έλλειψη» σε όλα τα σούπερ- μάρκετ της επικράτειας σε χαρτιά υγείας, διπλά και τρίδιπλα, απορροφητικά και μη. Μάλιστα κάποιοι λένε πως τα έχει τοποθετήσει σε τραπεζικές θυρίδες μαζί με τις καταθέσεις του … Άδωνη!!!
3ο. Ο Πάγκαλος αναζητά χώρα για να αυτοεξοριστεί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανότερο προορισμό του το … Ναϊρόμπι, το οποίο γνωρίζει από την εποχή που είχε στείλει εκεί για «προστασία» τον … Οτσαλάν!!!
4ο. Το αεροπλάνο της διαφήμισης του ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ απεδείχθη ότι ανήκε στις … Μαλαισιανές αερογραμμές και ως εκ τούτου δεν ήταν απολύτως «ασφαλές», ούτε στην πτήση του, ούτε στην προσγείωση!!!
5ο. Η «καταμέτρηση» των … Φόρεστ Γκάμπ στη χώρα δεν έβαλε στο κοινοβούλιο κανένα εκπρόσωπό του. Η μπίλια «κλείδωσε» κάπου στο 2,5%!!! Βεβαίως υπάρχουν και ελαφρυντικά, διότι δεν είχαν χρόνο οι εν λόγω εκπρόσωποι να υπερασπιστούν την πολιτική τους!!!
6ο. «ΤΑ ‘ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΤΕΡΑ;» παραλίγο να το «μηδενίσω» το κοντέρ!!! Από 45% το πήγα στο 2,4!!! Επίσης «πατέρα» να σου πω ότι τελικά την … αλυσίδα στο ποδήλατο την έβαλα!!!
7ο. Η «ελπίδα» εξακολουθεί να είναι καθ ‘οδόν!!! Αλλά με τ’ αποτελέσματα αυτά φαίνεται πως … podemos (μπορούμε) να ελπίζουμε!!! Άντε η ρημάδα αυτή η «ελπίδα» να φτάσει στον προορισμό της και μη σκαλώσει σε καμιά συνιστώσα!!!
8ο. Ο Καμμένος με το 1/3 της δύναμης του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, ενδέχεται να έχει και κάποιες κυβερνητικές θέσεις, ενώ θα παραδίδει και «ιδιαίτερα» στο μικρό Αλέξη, για να συμπληρώνει το …εισόδημά του!!!
9ο. Οι Έλληνες τελικά δεν έκαναν τόσα χρόνια «θυσίες»!!! Μάλλον με «βία» τους τα έπαιρναν!!!
10ο. Ως τελικό συμπέρασμα να υπενθυμίσουμε ένα σύνθημα του Αντρέα (αν και δεν του είχα καμία υπόληψη): «Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!» (Σαμαροβενιζέλους και Στουρναροχαρδούβελους)!!!



 http://olympia.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου