Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

"Με την πίστη ότι μια νέα ημέρα ξημέρωσε για την πατρίδα μας"

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
 Συναδέλφισσες, -φοι,
Με τη σημερινή δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, σχετικά με την ακύρωση κάθε διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ομίλου ΔΕΗ, επιβεβαιώνεται το προοδευτικό περιεχόμενο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την ενέργεια και δικαιώνεται η συνεπής προσπάθεια και οι πολυετείς αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση του δημόσιου...
χαρακτήρα της επιχείρησης.
Σήμερα η νέα κυβέρνηση, μέσα από τα αρμοδιότερα χείλη, δικαίωσε μια ολόκληρη γενιά εργαζομένων που δε δίστασε να αντισταθεί στη διαπλοκή και τα συμφέροντα παρά τις διώξεις και την στοχοποίηση που υπέστη.
Με την ιδιότητα του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ και του επί επτά χρόνια Προέδρου της ΓΕΝΟΠ, εκφράζω δημόσια την ικανοποίησή μου και καλώ τους εργαζομένους της επιχείρησης και κυρίως τον Ελληνικό λαό, γιατί τον αφορά άμεσα, να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.
Με την πίστη ότι μια νέα ημέρα ξημέρωσε για την πατρίδα μας και για τα εκατομμύρια των φτωχών και άνεργων συνανθρώπων μας, με την πίστη ότι μια νέα εποχή ξεκινά,καλωσορίζω το νέο Υπουργό και του εύχομαι καλή δύναμη και καλή δουλειά για μια ΔΕΗ ΔΗΜΟΣΙΑ στην υπηρεσία του ελληνικού λαού.

Αρχειοθήκη ιστολογίου