Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΠΑ.Κ.Ε.- ΕΤΕ/Ομίλου-ΔΕΗ: "Περιμένουμε με ανυπομονησία την άμεση υλοποίηση των υποσχέσεων"

Συνάδελφοι
Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα  καταδίκασε οριστικά όλους εκείνους που με τις μνημονιακές πολιτικές τους, φτωχοποίησαν και εξαθλίωσαν  τον ελληνικό λαό.
Η προηγούμενη συγκυβέρνηση πολέμησε με μίσος, τον κοινωνικό και αναπτυξιακό ρόλο της ΔΕΗ και προσπάθησε με κάθε μέσο να  ξεπουλήσει το δημόσιο πλούτο (μικρή ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, πώληση του 17% της μητρικής σε στρατηγικό επενδυτή, Εμπορία)
Οι εργαζόμενοι σε ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ όλο το προηγούμενο..
χρονικό διάστημα βρέθηκαν στο στόχαστρο αφού ποινικοποίηθηκε μέσω της επίταξης το δικαίωμα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ και στοχοποιήθηκαν για τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του νέου Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας που βάζει τέρμα στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την απόφασή του, για άρση της επίταξης.
Επίσης περιμένουμε με ανυπομονησία την άμεση υλοποίηση  των υποσχέσεων για τα θέματα που αφορούν τον όμιλο ΔΕΗ και ειδικά την δέσμευση για επανένωση των θυγατρικών.
Ευχόμαστε καλό και παραγωγικό έργο στη νέα διακυβέρνηση και η ΠΑ.Κ.Ε.- ΕΤΕ/Ομίλου-ΔΕΗ ανεξαρτήτως εξελίξεων θα βρίσκεται πάντα σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Γραφείο τύπου

ΠΑ.Κ.Ε.- ΕΤΕ/Ομίλου-ΔΕΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου