Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κλοπές καλωδίων στην Εγνατία Οδό

Κλοπές καλωδίων σημειώθηκαν στη διάρκεια του
Σαββατοκύριακου σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του αντλιοστασίου ομβρίων στον ανισόπεδο κόμβο Καλοχωρίου της Εγνατίας Οδού, όπως καταγγέλλει η ομώνυμη εταιρεία.
Οι δράστες έκοψαν και έκλεψαν τα καλώδια παροχής χαμηλής τάσης από τη ΔΕΗ, καθώς επίσης και τις μπάρες χαλκού του μπαροκιβωτίου ηλεκτρισμού, το οποίο και κατέστρεψαν ολοσχερώς, όπως και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα παραθύρου κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο, κατέστρεψαν τις σχάρες καλωδίων (οροφής και δαπέδου) και έκλεψαν τα καλώδια ισχύος και μπάρες χαλκού..
από τους πίνακες ισχύος. Η "Εγνατία Οδός Α.Ε." κατέθεσε άμεσα μηνύσεις και συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ θα ζητηθεί η πύκνωση των αστυνομικών περιπολιών για την αποτροπή αντίστοιχων παράνομων πράξεων.
Επίσης, δόθηκε εντολή στον ανάδοχο λειτουργίας και συντήρησης της Εγνατίας Οδού για την άμεση ενεργοποίηση συνεργείων, προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες το ταχύτερο δυνατόν.
Η εταιρεία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς της Εγνατίας Οδού, σε περίπτωση που αντιλαμβάνονται ύποπτες ενέργειες επί εγκαταστάσεων του αυτοκινητόδρομου (κλοπές καλωδίων, στηθαίων κτλ.), να το αναφέρουν άμεσα στην Αστυνομία ή στο προσωπικό λειτουργίας της Εγνατίας Οδού (τηλ. 1077).

 http://energypress.gr/news/reuma/Klopes-kalwdiwn-sthn-Egnatia-Odo

Αρχειοθήκη ιστολογίου