Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΚΥΡΙΟΙ του ΥΠΑΠΕΝ και η ηγεσία των Δοικήσεων σε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ σταματήστε ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ των 10 χιλιάδων εργαζομένων!


ΚΥΡΙΟΙ του ΥΠΑΠΕΝ και η ηγεσία των Δοικήσεων σε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ σταματήστε ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ των 10 χιλιάδων εργαζομένων!

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στις τάξεις των εργαζομένων στις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου ΔΕΗ από την απαράδεκτη και ανεπαρκή στάση που κρατούν οι επικεφαλής των διοικήσεων σε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ όπου με διάφορες προφάσεις και λογιστικά τερτίπια αρνούνται να υπογράψουν νέες Συλλογικές Συμβάσεις.. Εργασίας.
Οι απερχόμενοι Πρόεδροι σε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ, οφείλουν αφενός  να σεβαστούν  τους εργαζόμενους των εταιριών τους που με  θυσίες σε όλα τα επίπεδα (έλλειψη προσωπικού και υλικών, μισθολογικές περικοπές, αντίξοες συνθήκες εργασίας, εργολαβοποίηση) απέδειξαν ότι εκτελούν με κάθε κόστος, άψογα το εργασιακό τους καθήκον και αφετέρου να σεβαστούν τον ιερό  θεσμό των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων, που προστατεύεται από το Ελληνικό Σύνταγμα.
Η ΔΑΚΕ/ ΕΤΕ/ ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ καλεί την ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ και τον καινούργιο Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο της ΔΕΗ, να δώσουν οριστικό τέλος στο θέατρο του παραλόγου και στο επικίνδυνο παιχνίδι της αναβλητικότητας που εφαρμόζεται από τους εντολοδόχους του ξεπουλήματος της ηλεκτρικής ενέργειας και να μην ανεχτούν άλλη σκόπιμη καθυστέρηση.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ 
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθεύνσεις ότι αν δεν υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών, η νέα ΣΣΕ στις δύο θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ, τότε θα παρέμβει με δυναμικό και με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να δοθεί αίσιο τέλος στην αναίτια ομηρία χιλιάδων συναδέλφων.

ΚΥΡΙΟΙ του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η ηγεσία των Δοικήσεων σε ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ σταματήστε ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ των 10 χιλιάδων εργαζομένων!

                Γραφείο Τύπου ΔΑΚΕ/ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου