Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ομιλία Γιάννου... δημοσία δαπάνη

To δημοσίευμα της Real News υποστηρίζει ότι η ΔΕΗ ήταν μεγάλος χορηγός με το ποσό των 19 χιλιάδων ευρώ στο οποίο συμπεριλάμβανε τα έξοδα της εκδήλωσης όπως μπουφές, φυλλάδια και προσκλήσεις!!!


Διαβάστε παρακάτω το σχετικό άρθρο από το www.real.gr

Των Αθ. Αγγελόπουλου & Δ. Πανανού 

 Στην αίθουσα «Ερμής», στον έκτο όροφο του ΕΒΕΑ, λιγοστοί θεατές παρακολουθούσαν βαριεστημένα τους ομιλητές που εναλλάσσονταν στο βήμα του συνεδρίου με τίτλο «Επιμελώς Επιχειρείν 2015». Έξω από την αίθουσα ωστόσο το ενδιαφέρον ζωντάνευε καθώς οι υπάλληλοι του κέτερινγκ είχαν τοποθετήσει από νωρίς τους πάγκους με τα εδέσματα, τα γλυκά και τους ..
καφέδες. Όταν και ο τελευταίος ομιλητής κατέβηκε από το βήμα, ο μπουφές άνοιξε και όσοι βρίσκονταν εκεί έσπευσαν να σερβιριστούν. 
 Από το γεύμα έλαμψε διά της απουσίας του ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος αποχώρησε από τον χώρο μετά την ομιλία του στην οποία ανέπτυξε τις απόψεις του για την πολυπόθητη ανάπτυξη. 
 Δεν έδωσε όμως το «παρών» μόνο ως ομιλητής, αλλά και ως ένας εκ των διοργανωτών του συνεδρίου μέσω του Κέντρου Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής που ίδρυσε τον Νοέμβριο του 2006 «με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου παραγωγής προοδευτικών ιδεών και πολιτικών που θα απαντούν αξιόπιστα στα σύγχρονα προβλήματα της δημόσιας ζωής». 
 Ο «αλμυρός» λογαριασμός για τον πλούσιο μπουφέ ωστόσο δεν πήγε στους διοργανωτές αλλά σε κρατικές εταιρείες που είχαν αναλάβει τη χορηγία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, τη μερίδα του λέοντος πλήρωσε η ΔΕΗ που εμφανίζεται στο φυλλάδιο του συνεδρίου ως «μεγάλος χορηγός». 

Αρχειοθήκη ιστολογίου