Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Δυναμική παρουσία του Κέντρου Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ)



 
Δυναμική παρουσία του  Κέντρου  Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων  ( ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ Α.Ε,  στο Διεθνές Συνέδριο "ENVIRONMENT & ENERGY in SHIPS 2015",  που συνδιοργανώθηκε από το Ελληνικό τμήμα της ASHRAE,
το ΤΕΕ και το Πολεμικό Ναυτικό το τριήμερο 22-24 Μαΐου.
Το ΚΔΕΠ συμμετείχε με δύο παρουσιάσεις σε θέματα Μη Καταστρεπτικών Ελέγχων (Μ.Κ.Ε), όπου το ΚΔΕΠ διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.
Οι θεματολογίες των επιστημονικών παρουσιάσεων του ΚΔΕΠ αφορούσαν:

1)   Management and Quality Assurance in NDT

2)   Μη Καταστροφικοί Έλεγχοι σε πτερύγια και στροφεία ατμοστροβίλων και αεροστροβίλων    των Μονάδων παραγωγής Η/Ε της ΔΕΗ.
Τα στελέχη του ΚΔΕΠ δέχθηκαν καταιγισμό ερωτήσεων, τεχνικού ενδιαφέροντος από τους συμμετέχοντες του συνεδρίου και τους αξιωματικούς του Π.Ν, οι οποίοι  εξέφρασαν τον θαυμασμό τους, για την υψηλή τεχνική κατάρτιση των τεχνικών της ΔΕΗ, και την ικανότητα τους να συντηρούν μόνοι τους με αποδεδειγμένη επιτυχία,  πολύπλοκα μηχανήματα,  όπως οι αεροστρόβιλοι και οι ατμοστρόβιλοι, χωρίς την συνδρομή των αρχικών κατασκευαστών. 
Κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων του ΚΔΕΠ, έγινε παρουσίαση εργασιών που εκτελέστηκαν από τους τεχνικούς του ΚΔΕΠ,  και πολλές εταιρείες, ειδικά από την ναυτιλία δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να επισκεφτούν τα εργαστήρια του ΚΔΕΠ για ενημέρωση και επιμέρους συνεργασίες.

Αρχειοθήκη ιστολογίου