Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Αδαμίδης: Θετική η συμφωνία με «Αλουμίνιον», να βρεθεί λύση και με τη ΛΑΡΚΟ

Θετική θεωρεί ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης τη σημερινή εξέλιξη με την έγκριση εκ μέρους της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΗ της νέας τιμολογιακής πολιτικής έναντι της «Αλουμίνιον της Ελλάδος». Όπως λέει, μιλώντας στο energypress ο κ. Αδαμίδης:
«Είναι ένα θέμα που ταλανίζει την εταιρεία πολλά χρόνια, με δικαστήρια, Επιτροπή Ανταγωνισμού, Ευρωπαϊκή Ένωση κ.λπ. και συνεπώς, στο μέτρο που διασφαλίζονται τα συμφέροντα της ΔΕΗ, είναι θετικό ότι υπήρξε συμφωνία.
Το ότι λύνεται μια διένεξη με το μεγαλύτερο πελάτη, επ΄ ωφελεία και των δύο εταιρειών, δεν μπορεί παρά να μας βρίσκει σύμφωνους.
Προφανώς η διοίκηση της εταιρείας που έφερε τη συγκεκριμένη πρόταση στη
Γενική Συνέλευση, με θετική εισήγηση των υπηρεσιών της ΔΕΗ, έχει συνυπολογίσει όλες τις παραμέτρους του θέματος και έχει καταλήξει στο ότι προστατεύονται τα συμφέροντα της εταιρείας.
Την ίδια στιγμή, είναι επιβεβλημένο να βρεθεί λύση και με τις άλλες μεγάλες εταιρείες – πελάτες, όπως είναι η ΛΑΡΚΟ, όπου οι ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι τεράστιες. Η ευθύνη για την εξεύρεση λύσης εναπόκειται στη διοίκηση της ΔΕΗ και στην κυβέρνηση».


http://energypress.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου