Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Για άλλη μια φορά ζούμε το θέατρο του παραλόγου…

Ε.ΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ - ΚΗΕ Τ.Δ.Ε / Ε.ΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Δεν φτάνουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα των τελευταίων κυβερνήσεων το κερασάκι στην τούρτα προσπαθεί να τοποθετήσει και η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρώντας να περικόψει από τους ήδη κατακρεουργημένους μισθούς των υπαλλήλων της.
 Μιλάμε για τους υπαλλήλους που πριν λίγες εβδομάδες υπερέβαλαν εαυτόν και μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφεραν με το περίσσιο φιλότιμο τους να ξελασπώσουν την επιχείρηση, είναι οι υπάλληλοι που όλοι οι δήμοι και οι πολίτες της χώρας έστελναν ευχαριστήριες επιστολές για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέλαβαν για να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση στις πληγείσες περιοχές είναι οι υπάλληλοι που δεν εξέθεσαν την επιχείρηση παρά τις όποιες ελλείψεις σε
προσωπικό και υλικά, είναι οι ίδιοι υπάλληλοι που πάντα προσπαθούν να προστατέψουν την επιχείρηση από τον κίτρινο τύπο που δεν χάνει ευκαιρία να μας κατακεραυνώνει σε κάθε περίπτωση για λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
 Σε αντίθεση με την διοίκηση που αντί για ευχαριστώ ανακοίνωσε περικοπές μισθών . Είναι απαράδεκτο η μεγαλύτερη ηλεκτρική τεχνική εταιρία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης να δαπανά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να φιλοξενεί τις υπηρεσίες της σε ξένα κτίρια ενώ κάλλιστα τόσα χρόνια θα μπορούσε να επενδύσει και να κατασκευάσει δικά της. Είναι απαράδεκτο η μεγαλύτερη ηλεκτρική τεχνική εταιρία να δαπανά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στους εργολάβους κι εμείς να τον παρακαλάμε να περατώσει ένα έργο ή βλάβες και μετά να τρέχουμε από πίσω για να διορθώνουμε τις κακοτεχνίες του χωρίς να υπάρχει αξιόλογη ποινική ρήτρα. Πάντα το εύκολο θύμα ήταν ο εργαζόμενος.
 Ήρθε ο καιρός κάποιοι να δούνε και την δική τους καμπούρα. Το σωματείο μας αντιδρώντας στην απαράδεκτη, αυθαίρετη, άδικη και αντικοινωνική αυτή συμπεριφορά έκανε παρέμβαση στην Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ η οποία απάντησε ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα φύγει από τις βάρδιες και θα συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία τους. 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Δ.Ε / Ε.ΤΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου