Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΕΤΕ/ΔΕΗ: Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ



Στην αδιανόητη εθνική τραγωδία που βύθισε στο πένθος την χώρα μας έρχεται να προστεθεί μια ακόμη ανθρώπινη ζωή.
Συνάδελφος εναερίτης του ΔΕΔΔΗΕ στην Σύρο, στην περιοχή του Μέγα Γιαλού, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, κτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα εν ώρα υπηρεσίας με αποτέλεσμα μετά από μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, να διαπιστωθεί ο θάνατός του.
Παράλληλα συνάδελφός μας στον ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, μετά από διάρρηξη επιστομίου, βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ έχει επισημάνει στις διοικήσεις αλλά και στους εργαζόμενους, άπειρες φορές ,την αναγκαιότητα τήρησης των κανόνων ασφαλείας καθώς και τους
λόγους που αυτοί δεν τηρούνται. Το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο και επαφίεται σε οικονομοτεχνικούς και κοινωνικούς λόγους που δυστυχώς οι διοικήσεις δεν θέλουν να κατανοήσουν. Τα ‘’ευήκοα ώτα’’ της διοίκησης στις καταγγελίες μας, έχουν μνήμη χρυσόψαρου και ενώ βάσει εταιρικής ευθύνης η προτεραιότητά τους είναι θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας, η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινά. Έως πότε θα θρηνούμαι ανθρώπινες ζωές στον βωμό της εργασίας;
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και καλή ανάρρωση στον συνάδελφο που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρχειοθήκη ιστολογίου