Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Σωματεία Μεγαλόπολης: Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων και τη διάλυση της ΔΕΗ

Τα Σωματεία της ΔΕΗ Μεγαλόπολης προχωρούν σε κινητοποίηση από τις  7 το πρωί στο Διοικητήριο και σε κάθε χώρο των εγκαταστάσεων της «Λιγνιτικής Μεγαλόπολης  Α.Ε.»
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το συνδ. κίνημα στη ΔΕΗ συνεχίζει τον αγώνα για:
  • Να ακυρώσει στην πράξη τον Νόμο 4533/18 που οδηγεί στο ξεπούλημα των Μονάδων και των ορυχείων και τη διάλυση της ΔΕΗ.
  • Να αποτρέψει το ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού λαού υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της κοινωνίας και των εργαζομένων.
Τα Σωματεία της ΔΕΗ Μεγαλόπολης τηρώντας τη δέσμευση τους ότι δεν θα παραδώσουν τις
λιγνιτικές Μονάδες και τα ορυχεία σε κανέναν επίδοξο αγοραστή προχωρούν σε κινητοποίηση στο Διοικητήριο της «Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε» και σε κάθε χώρο των εγκαταστάσεων με την συμμετοχή και στήριξη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και των τοπικών κοινωνικών φορέων.
Δηλώνουμε στους «επίδοξους επενδυτές» που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά των Μονάδων ότι, στην Φλώρινα και την Μεγαλόπολη είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.
Η παρουσία τους στις εγκαταστάσεις των Μονάδων και των ορυχείων και συζήτησης με τους «εκπροσώπους» της «Λιγνιτικής Μεγαλόπολης Α.Ε.» δεν είναι αποδεκτή.
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους ο Νόμος αυτός να μην εφαρμοστεί στην πράξη για τη σωτηρία των λιγνιτικών μονάδων και την προοπτική ανάπτυξης του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης. Είναι δίκαιο και θα το κάνουμε πράξη.
Εργαζόμενοι, Συνδικάτα, Αυτοδιοίκηση, Κοινωνικοί Φορείς
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ στον  Αγώνα
Η αστυνομική τρομοκρατία κυβέρνησης - Διοίκησης
δεν θα περάσει
Η Σ.Ε. των Σωματείων

Αρχειοθήκη ιστολογίου